Barbi003 kérdése:
Melyik a jobb házörző?
Figyelt kérdés
A tacskó vagy a német juhász vagy a puli.2010. nov. 17. 08:40
1/8 anonim válasza:
A német juhász. Ráadásul nagyobb testű, ami ezt fokozza.
2/8 anonim válasza:
a puli is jó ... :D de az NJ a felsoroltak közül a jobb
3/8 anonim válasza:
A német juhász a legjobb erre a feladatra, a puli már inkább csak jelzőkutya szerepét tölti be. Tacskótól meg bárhova bemennék, bár a nagyszüleim tacsija elég vérmes. :)
4/8 anonim válasza:
tacsko és puli még jelző kutya vadász terelők
németjuhász-az bármilyen munkát elvégez az jobb a nagyobb kutyafajták azok jó házőrzők nagy erős testü izomzatu fajták
de boxer,dán dog hasonlok is jo házőrzők,
5/8 anonim válasza:
Versenycsávok, az ég áldjon meg, használd már azokat a billentyűket is, amik az "m" betűtől jobbra vannak!!!
A tacsi és a puli jelzőkutya, a nj házőrzőnek kiváló, persze a tanítás azért neki sem árt. :)
Elnézést az OFF-ért!
6/8 anonim válasza:
az én tacskómtól nem jön be senki
én eddig csak egy házőrző német juhásszal találkoztam, aki tényleg házőrző volt abból az 50-ből amit eddig láttam
többségük nem is nagyon foglalkozott velem
7/8 anonim válasza:
A németjuhász a legjobb a puli még az is elmegyed de a tacskótól bárki bemegy a házba én a németjuhászt ajánlom
8/8 anonim válasza:
Ha tényleg őrzi a házat, akkor bármelyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!