Mit tehetnék? Nagyon aggódok miatta.
Nekünk is westink van. Neki is bőrbetegsége volt.
neostomosan-nal megfürdettük, asszem a 3. alkalom után már látható volt az eredmény.
Vérvétel volt?
Bőrkaparékot vettek?
Allergiát kizártátok?
Na ha ezek nem történtek meg, akkor másik doki.
Én is csak azt tudom ajánlani, hogy menjetek el másik dokihoz. Nekünk ugyan a francia bulldogunkkal volt ilyen bőrprobléma, de amikor elvittük az egyik orvoshoz a 3. alkalom után is csak azt mondta hogy vegyünk még vért hátha mostmár többet fog mutatni..
Elegünk lett a folyamatos vérvételből, elmentünk egy másik dokihoz, ahol bőrkaparékot vettek tőle a vér mellett, és kiderült hogy gombás volt neki a bőre valami miatt. Allergiát előtte kizártuk, kaptunk egy kenőcsöt, és minden rendbejött egy hét alatt.
MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ!
A Neostomosan élősködők ellen van, úgyhogy az biztosan nem megoldás. Ha bolhás a kutya, azt csak észreveszi egy állatorvos...
Milyen bőrbetegség? Nem allergiás valamire?
Keress rá a neten:
állatorvos-bőrgyógyász. Érdemes ilyen problémával szakorvoshoz menni.
WU2-vel ne mossatok kutyát eszesek...
Néha még embernél is veszélyes lehet a használata, emberi samponokat TILOS állatokon használni...
Gratulálok - állattartás szabályaival tisztában vagytok.
Egyébként egy volt haveromnak a kutyájának voltak ilyen tünetei, majd egy idő után elkezdte kaparni magát és mindig egyre jobban, majd a kutya megveszett. Hiába csináltak vele bármit is, több száz ezres kezelésekre költöttek állatklinikákon és végül elkellet altatni az ebet mert már annyira bedilizett a viszketéstől és a bajaitól.
Szerintem is vidd el máshova dokihoz.
Ha a régi doki látja hogy nem javul, már rég tovább kellett volna küldenie, szakorvoshoz.
Embernek való sampon a legrosszabb a kutyáknak.
Nem szabad őket fürdetni csak kutya samponnal, mert nagyon érzékeny a bőrük. Egy vestinek meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!