Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle tartása? Milyen plusz...

Beagle tartása? Milyen plusz igényei vannak a fajtának? Jó tenyésztő?

Figyelt kérdés

Mik ha kinti kutyaként tartom és mik ha lakásban?

Hogy néz ki az egészséges, jó kennelből való beagle? Mert látok erősebb felépítésűeket és olyan szép kis karcsúbbakat kisebb fejjel.

2010. nov. 16. 16:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%

Vajon mi nem igaz abból amit írtam?

Lehet, hogy neked kellemetlen ,de mi nem igaz, mi helytelen?

2010. nov. 17. 17:51
 22/32 anonim ***** válasza:
De nem látod hogy hogy tartjuk őket :D meg amúgy nem minden kutya lakásba való, és én hallottam olyan kegyetlen, állatkínzó gazdikat akik kint a kertben tartják őket :)
2010. nov. 17. 17:56
 23/32 anonim ***** válasza:

Ha visszaolvastál, én is írtam, hogy vannak kutyafajták, akik nem viselik a lakást.

De a beagle nem ilyen.

2010. nov. 17. 18:42
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem, de attól még nem fog összeomolni a világ ha kint van.

és ha te is visszaolvastál volna akkor meg tudnád hogy nem tudjuk megoldani a benntartását

2010. nov. 17. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:
bocsi hogy beleszólok a vitátokba, valóban nem dől össze a világ ha kint tartják a beaglet, csak esetleg tüdőgyulladásban elpusztul vagy a magány és a kötődés hiánya miatt kalandtúrára indul és elcsapja egy autó. Ez egy ilyen fajta, hajtja az ösztön, erőltetni kell a kötődést és a gazditól függést, rákényszeríteni hogy a gazdi legyen a középpont. Más fajtánál könnyebben kialakul ez, nála viszont keménykedni kell.
2010. nov. 17. 19:46
 26/32 anonim ***** válasza:
Már 4 telet átéltek egészségesen, kb. 3 méter magas a fal. Minden nap ki vannak engedve, és foglalkozunk velük
2010. nov. 17. 19:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Át vészeltek
 28/32 anonim ***** válasza:

Igen, mert arra lett tenyésztve, hogy falkában vadásszon, a falka a központ nála.

Nem értem, miért tartanak ilyen kutyát azok, akik másra akarják "használni".

Egy kuvasz, vagy kaukázusi örömmel elvan kint és éli világát.

De nem, kis termetű falkaállat kell, amit aztán kint tartanak egyedül. Aztán ráfogják, hogy "szökős fajta", pedig csak változtatni akar a körülményein...

Igaz, nem dől össze a világ, de akkor sem dőlne össze, ha nem tartanának az ilyenek egyáltalán kutyát!

29/32 anonim ***** válasza:
Még egyszer elmondom hogy hárman vannak. És még nem halt bele egyetlen egy kutyám se a kinti életbe. Megkérdezem: ha egészséges, a kutya ragazgodik hozzám, akkor miért baj ha kint van? A tenyésztő akitől vettük 8 kutyáját kint tartja. Meg mi az hogy másra tartom? nem vadászok velük csak, hobbi állatként vannak. Meg ha vadászatra tenyésztették ki, akkor valószínüleg szívós állat (amúgy ismerem a fajta jellemzőit, nem egy könyvet olvastam már, kiállításra is vittük már az egyiket)
2010. nov. 17. 20:15
 30/32 anonim ***** válasza:
direkt azért vettünk eredetileg kettőt hogy amikor nem érünk rá, soha ne legyenek egyedül. és szerintem közepes méretű, mert a pincsi is kistestű, de a beagle nagyobb nála
2010. nov. 17. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!