Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle tartása? Milyen plusz...

Beagle tartása? Milyen plusz igényei vannak a fajtának? Jó tenyésztő?

Figyelt kérdés

Mik ha kinti kutyaként tartom és mik ha lakásban?

Hogy néz ki az egészséges, jó kennelből való beagle? Mert látok erősebb felépítésűeket és olyan szép kis karcsúbbakat kisebb fejjel.

2010. nov. 16. 16:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

HA én beagle-t akarnék venni, tutira a Holovitzot keresném meg. Nem vagyok egy beagle rajongó, de ő szerintem azok közé a tenyésztők közé tartozik, akit nagyon tisztelek.

[link]

Ezt az írását nagyon szeretem:

[link] Lapszemle/scannagy1.jpg

2010. nov. 16. 19:32
 12/32 anonim ***** válasza:

Nah beagle kopó..

És mint minden kopót őket is viszi az orra a szag után,ezért szőkőssek.Falkában érzik a legjobban magukat.De természetesen egyedűl si lehet tartani mint minden fajtát.Hatalmas mozgásigénye van!

Érdemes vele hetiu 3-4-szer kerékpározni(kutya ütemében és csak 1 éves kor után!),illetve imádják a nagy kirándúlásokat.Nagyon makacsok és önfejűek így érdemes velük elmenni egy kutyasuliba.Egyébként meg bűbáj kutyák :D

2010. nov. 16. 19:40
 13/32 anonim ***** válasza:

Ja, meg láncon is lehet tartani kutyát, azt is kibírja.

Ha egy kutyát arra tenyésztenek, hogy falkában vadásszon, akkor miért kell panelban egyedül tartani?

Csak mert olyan cuki...?

Az emberi butaságnak nincs határa. :-/

2010. nov. 16. 19:46
 14/32 anonim ***** válasza:

Kedves oncogito!

Nem tehetünk arról hogy a kutya beteg lett, sajnos veleszületett betegsége volt. És mivel nagyon fiatal volt és nem lehetett gyógyítani, szerintem tisztességes ha másik kutyát kapunk, mert nem 5 Ft volt. és két kutya 4 éves, a másik pedig 2. Valamint nem maradunk eleget otthon ahhoz figyelni tudjuk a kutyákat, ugyanis 2 kutya nem szoba tiszta, és amikor a lány benvolt kétszer is rárondított a szőnyegre, és letépte a függönyt ezért nem jöhetnek be.

2010. nov. 17. 14:39
 15/32 anonim ***** válasza:
60%

A kutya alapból szobatiszta, ha felnőtt és egészéges.

Ettől függetlenül mindig takarítani kell rá. Mert hányhat, és ha beteg, lehet visszatarthatatlan hasmenése.

De egy lakás nem akkor tiszta, ha sosem piszkítják, hanem akkor ha rendszeresen takarítva van.

És a lakás nem önmagáért van, hanem a benne lakókért.

Ha kutya is van, akkor érte is.

Szerintem.

Egyébként mi lett a visszaadott kiskutya sorsa, tudjátok?

2010. nov. 17. 16:52
 16/32 anonim ***** válasza:
Sajnos elkellett altatni :'(
2010. nov. 17. 16:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Azt még elmondom hogy néha hideg téli napokon mindig bejönnek, és ott sertepeltélnek :)
2010. nov. 17. 17:02
 18/32 anonim ***** válasza:

Nézd, én elhiszem, hogy szeretitek a kutyát - de vannak rossz beidegződések.

A lakás nem csak a hideg ellen van, ezt már írtam korábban. A lakásban családi élet folyik - és a kutyák innen vannak kirekesztve.

Remek, hogy van kert és akkor mehetnek ki, amikor akarnak, ha akarnak sokat, akár hidegben is. De ez akkor az igazi, ha a lakásba is akkor mehetnek közétek, amikor akarnak. Mert remek családtaggá tudnak válni, ha hagyjátok.

Igaz, többet kell takarítani, de messze magasan megérdemlik és meghálálják.

2010. nov. 17. 17:14
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Hát, ha már el kellett szegényt altatni, bizony magam tettem volna, ha már magamhoz veszem. Hogy családtól búcsúzzon, ha már egyszer az volt és ne szaporítótól...
2010. nov. 17. 17:15
 20/32 anonim ***** válasza:
37%
Én megértem hogy mindig belém akarsz kötni. De én sajnos nem tudtam sok mindent az altatásnál, mert egyrészt régen volt, másrészt az anyám intézte, és attól hogy még nem mi vittük el, attól még ugyanúgy szeretjük (még a halálán is túl) és lehet hogy te nem így látod de mi a világon mindennél jobban szeretjük a kutyáinkat
2010. nov. 17. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!