Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért fáj egyeseknek, hogy...

Miért fáj egyeseknek, hogy valaki gyereket, valaki kutyát "tart"?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, sőt több, akik házasok, és nem gyereket nevelnek, hanem van 2-3 kutyájuk. És sok ismerősöm meg nekem mondja, hogy milyenek már, hogy gyereke helyett kutyát tartanak, a kutya nem= egy gyerekkel, meg minden. És olyan ismerősöm mondja, akinek van 1-2 gyereke, és nincs ideje semmire, meg nem tudja elvinni a gyerekeit sehova, mert megszólták, hogy hogy viselkedik a gyereke, és a kutyásoknak meg van idejük elmenni ide-oda, meg hasonlók.

Most az ilyen embereknek miért gond, hogy van aki gyereket szül, van aki kutyát tart?

2010. nov. 14. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt én se tudom miért fáj annak aki kutyát nevel.

Nekem meg olyan ismerősöm van, aki nem tud gyereket szülni. Így a férjével kutyát nevelnek.

Én is a kutyáimat nevelgetem, mert ebbe a világba nem akarok gyereket.

2011. febr. 6. 16:17
 12/13 Ninna ♥ ***** válasza:
55%

Én is és a barátom is szinte minden nap megkapjuk, hogy miért nem szülök már egy gyereket, és foglalkozunk azzal, minthogy a kutyánkkal foglalkozunk. Amikor megkérdezte a szomszédom, hogy mivel etetem a kutyát, és mennyibe kerül, én meg el mertem mondani, hogy Orijenre váltottunk, és 20 ezer forint egy hónapban a kajája, akkor teljesen felháborodott, hogy abból már egy kis gyereket is el lehetne tartani, mi meg a kutyánkra többet költünk egy hónapban, mert az csak a kajája. Szóval mi is megkapjuk szinte minden nap ezt..

Lassan 23 éves vagyok, a barátom 25 lesz, és igen, nálunk bármikor jöhet a baba. Mindketten dolgozunk, szerencsére jó anyagi háttérből is jöttünk, és jól is állunk anyagilag, így beleférne még egy baba is az életünkbe, a lakásunkban pedig van kialakítva babaszobának való szoba :) Szóval babafogadásra készen vagyunk, nem erőltetjük a témát, de ha jön, akkor hadd jöjjön. Van egy kan border collie-m, aki ugye rengeteg mozgást igényel, mégis lenne a baba mellett időm rá, ha pedig az első hetekben nem, a barátom úgyis megtenné helyettem, sosem szenvedne hátrányt a kutyám azért, mert baba született. Most jelenleg ugyan 2 kutyánk van, kiegészültünk egy német juhásszal, de ő a szüleimhez fog költözni, a nagy udvarba, úgy döntöttünk, lakásban nem tartjuk őt, mégiscsak jobb lenne neki a szüleimnél, ők meg nagyon szívesen vállalnák őt a másik kutyájuk mellé. Én és a barátom alapból kiránduló természetűek vagyunk, legutóbb is csak 2 napot bírtunk egy wellness szállodában a kutyánk nélkül. Nyilván a gyerek megkapná azokat az élményeket is, ami kell neki, wellness, strand, kirándulás, játszóház, sport, barátok, buli.. persze minden meglenne. De a kutyánk mellett is jól érezné magát, amikor kirándulni mennénk. Hetente-kéthetente szoktunk kirándulni menni Mentával, és akkor a gyerek is jönne. Engem is így neveltek, mikor már járni tudtam mentem a szüleimmel és a kutyáinkkal kirándulni :) Én nem csinálok ebből problémát, egy kutyával nagyon jól elvagyok, az életembe még egy gyerek is jól beleférne.

2011. febr. 6. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Ninna!

Te egy border colliet tartasz lakásban?

És befogadtál egy 5 hónapos német juhászt, majd rájöttél, hogy nem megy és lepasszolod a szüleidnek? Szerintem felelőtlen vagy, és azt tanácsom tényleg csak jó szívvel, hogy ne vállalj még gyereket.

2011. febr. 7. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!