Milan vagy Stillwell?
Nézem mind a két műsort, és nem tudom melyik a hasznosabb. Melyik a jobb.
Viktória mit javasol, ha pl felugrál a kutya? Hogy forduljunk neki el, és tegyük a karjainkat keresztbe, és rájön a kutya, hogy nem foglalkozunk vele, és elmegy.
Caesar mit javasol, hogy rászól a kutyaára, és megböki, határozottan, mert az a farkasoknál harapást jelent, és a falkavezér ezt teszik, ha nem azt teszi a tag, amit elvárnának tőle.
Most akkor hogy is van? Mennyire hasonlít a kutya a farkashoz, hogy bökdössem a kutyám, vagy ne vegyek róla tudomást?
Hát mind két embernek vannak előnyei és hátrányai is. Victoria előnye,hogy ő kifejezetten ellenzi a szöges nyakörv használatát és mondja a gazdiknak is,hogy előbb próbálják ki magukon is,hogy meg tudják milyen érzés, és így van ezzel az áramos nyakörvvel is. Míg Cesar mindkét tárgyat használja.Milan előnye,hogy azért poénkodik,míg Victoria nagyon merev. Mikor Cesar a kutyákat "képezte"ki,hogy nem szabad a csörgőkígyó közelébe menni,ami egy ketrecben volt, akkor is elektromos nyakörvvel juttata a kutyák tudtára,hogy ne közelítsenek a ketrec felé,mert kígyó van ott. Előtte a manus,aki a kígyót hozta, kipróbálta magán, a karján, de inkább a nyakán kellett volna,ahova a kutyáknak is teszik.Csak a kutyákban az tudatosult, hogy ketrec közelébe nem szabad menni, nem kígyó közelébe. Szegény idős Daddy-n próbálta ki előszőr, aki akkor már 14 éves volt, kész kínszenvedés volt végignézni,ahogy az a szegény kutya reagált rá. Ha annyira ügyes Cesar, akkor miért nem tudta megoldani ezt elektromos nyakörv nélkül?
Daddy nagyon szép kort élt meg,sikeresen legyőzte a rákot és kemot, de idén februárban pusztult el, már félig süket volt és vak,a hátsó lábát fájlalta de R.I.P. Daddy(16)és Molly(11)
Ú de durva basszus. Millan áram nélkül nem tudja a saját kutyáját letiltani egy kígyóról?
Akkor baromira vezetője lehet a kutyáinak.
Szerintem ezek tipikusan lúzerfegyverek, amik működhetnek, de azért a kívánt állapot mégiscsak az lenne, hogy a kutya nyakörv meg póráz meg minden nélkül pusztán a gazda szavára megértse, hogyha valamit nem szabad csinálni.
Cesar Millan az egyik legjobb a szakmájában kutyaviselkedési szakértő
Victoria pedig egy gyengén muzsikáló színésznőcske aki nem kapott szerepet a filmiparban ezért hozzáment egy producerhez aki csinált neki saját sorozatot:) ez egy elég lényeges különbség:D
Hát ha azt nézzük ki honnan jött, akkor Ceasart is lehet anyázni, ugyanis ő meg egy mezei kutyasétáltó. Azért lett ekkora sztár a csittegésével, mert ő sétáltatta Will Smith kutyáját.
Biztos, hogy mindkettőjük mond hülyeségeket is, meg okos dolgokat is, és egyiküknek sem kell feltétel nélkül hinni.
Ceasarnál nekem ott telt be a pohár, amikor elment egy kutya kommunikátorhoz, aki azzal keresi a kenyerét, hogy az állatok telepatikus nyelvét fordítja a gazdáknak, de a saját félelmi agressziós kutyáját nem tudtam megnevelni. Ceasar banális megoldásokat mondott neki, és elmondta a kutya jeleit, mint pl. szájfelhúzás. Nem értem erre mi szüksége egy állatkommunikátornak, de mindegy. És a legjobb, hogy Ceasar kérdezgette, hogy most mit mond, na most mit mond? Az állat kommunikátor pedig a végén közölte, hogy a kutya azt mondja, hogy ez az ember tudja a dolgát.
Én nem tudtam merre nézzek a döbbenettől. Nevetséges volt a helyzetben mind az állítólagos kutyakommunikátor, mind Ceasar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!