Milan vagy Stillwell?
Nézem mind a két műsort, és nem tudom melyik a hasznosabb. Melyik a jobb.
Viktória mit javasol, ha pl felugrál a kutya? Hogy forduljunk neki el, és tegyük a karjainkat keresztbe, és rájön a kutya, hogy nem foglalkozunk vele, és elmegy.
Caesar mit javasol, hogy rászól a kutyaára, és megböki, határozottan, mert az a farkasoknál harapást jelent, és a falkavezér ezt teszik, ha nem azt teszi a tag, amit elvárnának tőle.
Most akkor hogy is van? Mennyire hasonlít a kutya a farkashoz, hogy bökdössem a kutyám, vagy ne vegyek róla tudomást?
1. vok
bökdösheted annyit a kutyádat hogy fájni fog az ujjad de hatása nem lesz
Stillwell
A kutyának valamikor volt köze a farkasokhoz..mélyen a génjeiben még mindig ott a nyoma...
de ez már egy teljesen másfaj melynek már semmi köze a farkasok viselkedéséhez jó részt.Így rájuk szabodd módszerek kellenek nem pedig az amit a farkasok csinálnak!
Az csak megfélemlíti a kutyát és ha valaki azt akarja,hog azért fogadjon szót a kutyája neki mert fél tőle vagy félelemből tisztelje nem pedig szeretetből akkor nem is írom inkább mit gondolok róla .
Szóval egyértelműen Stillwell :D
Szerintem is Stillwell.
Ceasernek a könyvét még nem olvastam, de tervezem, hátha abban azért kicsit jobb, mint a tévé műsorban, de nekem a tévé műsortól feláll a hátamon a szőr.
Cssssss, cssssss, bök, bök, futópad, elektromos nyakörv. Olyan tipikus amerikai kényszermegoldásnak tűnik.
Egyébként minden probléma megoldására több módszer létezik, és hogy kinél mi válik be, az ember, kutya és ember-kutya kapcsolat függvénye.
Ha tudsz angolul, akkor nagyon ajánlom Carren Pryort, ő elég jó könyveket írt, csak sajnos magyarul mégn em elérhető egyik sem. Szerintem ő az egyik legjobb.
Itt egy cikk: [link]
Benne a viselkedés megváltoztatásának 8 módja, általában ezekből az egyik beválik :)
az a nő csak tömi a kutyát, ivartalaníttat, ha meg problémás egyedet lát csak mereszti a szemeit, ellentétben cesarral, aki lefogja a kutyát, és megmutatja hogy ki a főnök
milan jó a nő meg nem szimpatikus, és még csúnya is
Ezen két emberen kívül még sokan értenek a kutyákhoz. Csak ők kaptak lehetőséget a TV-ben az ige hirdetésére.:))
Ha csak egy ember is tudja eredményesen használni bármelyikük bemutatott megoldását, már haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!