Kedden,és szerdán nagyon rosszul volt nem evett,alig ivott,És szerintem rám is haragszik mert oda se jön hozzám hiába hívom(pedig elötte a nyakamba ugrott amikor meglátott.Ma már egy fokkal jobb a helyzet jobb kedvű volt már elém jött,de még mindig csak fekszik.Ha kijön az előszobába elém akkor gyorsan fut valami olyan helyre ahol eltud bújni.Szerintem fél!De nem tudom mitől!Tegnap lóbáltam a pórázt elötte hogy megyünk de meg se moccant.Attól félek hogy ez így marad?Már nem mer lemenni sosem?Valakinek valami tapasztalata?
2010. nov. 11. 19:26
1/6 anonim válasza:
Nyugi fel fog oldódni. Bár az enyém ilyet nem csinált. Annyi volt az egyetlen bibi, hogy 2 nap múlva,mikor mentünk vissza kontrollra, meglátta a pórázt, és azt hogy be kell szállni a kocsiba, és egész egyszerűen bebújt az asztal alá.
De a harmadik naptól már a póráz láttán majd kiugrik a bőréből, és olyan rossz, mint amilyen még sose volt.:)
Adj még neki időt, nem minden kutya egyformán reagál az ilyen dolgokra.
2010. nov. 11. 19:34
2/6 anonim válasza:
Fáj a hasa!
Első nap nem is ehetett volan műtét után.
ahogy eltelik pár nap sokkal jobban lesz.Első két hétben ne nagyon sétáljon és nem szabad lépcsőznie.
2010. nov. 11. 19:34
3/6 anonim válasza:
Semmi baj, el fog múlni. Ne aggódj:)
A kutyád nem haragszik, legfeljebb egy kicsit még fáj a sebe, zavarja, de ha már a varratok sem lesznek benne, akkor minden olyan lesz, mint régen.
Sőt, szerintem már holnapra olyan lesz:)
2010. nov. 11. 19:44
4/6 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lessz,úgy félek hogy nem akar majd lemenni az utcára.Meg a varratszedéstől is félek hogy hogy vissszük majd el!
2010. nov. 11. 19:55
5/6 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz. Most hagyd egy kicsit békén, friss nagyon még a sebe. Nekem az egyik kankutyám játszotta el a nagy halált. Fél óra különbséggel műtötték a kettőt. Az egyik a 2.-3. nap futott, mint a nyúl, ugrált az udvaron a lavórral a nyakán, a másik 1 hétig meg akar halni. Két dokihoz is elvittem, mert azt hittem baj van, de nem. Csak a fájdalomküszöbe sokkal alacsonyabb, mint az átlagnak. Ma már ő is jól van, nem emlékszik a dologra.
2010. nov. 11. 20:04
6/6 anonim válasza:
Nyugi semmi baja nem lesz. 2-3 napig az enyém is rosszkedvű volt, le volt lassúlva, anyukám engem is ijeszgetett, hogy így marad, aztán persze nem. Nyugi, helyrejön, nem haragszik rád, csak kényeskedik kicsit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!