Mennyi az esélye annak, hogy a szuka kutya állvemhes lesz, ha nincs ivartalanítva?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:23
1/7 anonim válasza:
Egyre gyakoribb az álvemhesség és az ezzel járó (gennyes méhgyulladás, méh-, mhnyakrák) szövődmények. Ha nem tenyészkutya, akkor inkább ne kockásd az egészségét és ivartalaníttasd.
2/7 anonim válasza:
Minden szuka álvemhes lesz a tüzelés után, mert a hormonállapotuk hasonló lesz a vemhes kutyáéhoz. Egyedfüggő hogy melyik produkál klinikai tüneteket.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy minden tüzelés után álvemhes lesz a szuka, ha nem lett bapároztatva. De általában nem észrevehetőek a tünetei.
Az én kutyám a 4. tüzelésénél lett álvmehes, és akkor 2 hónap kellett, mire minden tünet elmúlt. A cicijei tele voltak tejjel, nagyon rossz volt.
Amikor minden tünet elmúlt, azonnal vittem ivartalanítani, és akkor el is döntöttem, hogy innentől minden kutyámat az első adandó alkalommal ivartalaníttattom.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nekem most egy keverék kan kutyám van,aki ivartalanítva van.De szeretnék egy másik kutyát,akit semmiképpen nem szeretnék ivartalaníttatni,mert kiállításra,meg munkaversenyre akarunk járni.De akkor szerintem inkább kant választok.
2010. nov. 8. 20:09
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de kiállításnál szerintem nem kizáró ok, ha nem ivaros a kutya.
6/7 A kérdező kommentje:
De,kizáró ok. Mksz kiállításon lehet indítani hobby kategóriába.
2010. nov. 11. 17:23
7/7 anonim válasza:
komolyan? ezt nem is tudtam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!