Miért ekkora probléma, hogy lehessen enni kutyahúst?
Aki akar, az most is tud szerezni, csak illegálisan.
De, miért vannak ennyire felháborodva az emberek, hogy valaki kérvényezte, hogy engedélyezzék? Ln személy szerint semmi pénzért nem ennék, mivel nekem is vannak kutyáim, és nem vinne rá semmi, hogy egyek kutyát... De, máshol a tücsköt, békát is megesznek, csak európaiaknak ennyire furcsa, hogy a kutyát megeszik?
Milyen hátránya lenne, hogy lehessen enni kutyát? A menhelyekről vinnék levágni a kutyákat, és szaporítanák a kutyákat?
Hát...
Egy az, amit előttem már annyian írtak. A kutyához lelkileg is kötődünk, sokkal intelligensebb, mint akár egy marha vagy csirke.
Az is igaz, hogy a ragadozóktól mindenféle kórt elkaphatunk még főzve/sütve is! Kutyát fogyasztani körülbelül a kannibalizmussal lenne egyenértékű, egészségügyi szempontból és a következményeket nézve.
A másik: én egyszer kóstoltam kutyahúst, de úgy, hogy először nem is tudtam mi az. mikor beleharaptam, mondták meg. Ki is köptem. Nincs túl jó íze, én megmondhatom. Szerintem a mi finnyás magyar ízlésünknek nem jönne be a dolog. Messze nem hasonlít se a vörös, se a fehér húsok ízére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!