Miért ekkora probléma, hogy lehessen enni kutyahúst?
Aki akar, az most is tud szerezni, csak illegálisan.
De, miért vannak ennyire felháborodva az emberek, hogy valaki kérvényezte, hogy engedélyezzék? Ln személy szerint semmi pénzért nem ennék, mivel nekem is vannak kutyáim, és nem vinne rá semmi, hogy egyek kutyát... De, máshol a tücsköt, békát is megesznek, csak európaiaknak ennyire furcsa, hogy a kutyát megeszik?
Milyen hátránya lenne, hogy lehessen enni kutyát? A menhelyekről vinnék levágni a kutyákat, és szaporítanák a kutyákat?
A halak más táplálékláncba tartoznak mint az emlősök.
A disznónak is pont ilyen megfontolásból nem lehet adni moslékot, mert mindenevő a húst is megeszi.
A halakon kívül nincs más ragadozó amit kultúrember elfogyaszt.
Nem tudom mit kell ezen gondolokodni: itthon SOHA nem lesz legálisan ehető a kutyahús és remélem ha valaki megpróbálkozik vele akkor évekre börtönbe kerül állatkínzásért.
Azért mert valaki kitalált egy ökörséget, a hülye média meg felfujja, attól még nem fog senki sem kutyahúst enni itthon. Holnap én meg kérvényt juthatok be arra, hogy ehető legyen a hód .. na és? Ki fogja megenni? Senki.
Vagy a varjú :D
Vacsira mit szólnátok egy verébpörkölthöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!