Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha rátok morog a saját kutyáto...

Ha rátok morog a saját kutyátok, mit tesztek?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kutyum, és mikor odabújok hozzá, akkor elkezd morogni! Azt hiszi, hogy ő a "császár"?
2010. nov. 10. 19:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem a helyén történt, hanem az én helyemen a kanapén!
2010. nov. 10. 20:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Boxerról van szó
2010. nov. 10. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Akkor sem moroghat, ha a saját helyén zargatod! A rangsorban lejjebb levő egyedek helyét bármikor elfoglalhatja az alfa, de ez fordítva már nem igaz. Ha én bemászom a kutyám házába, akkor ő úgy helyezkedik, hogy én is elférjek. Símán átölelhetem és ráfekhetek. Eleve mit keres a kanapén a kutya? Egy kevésbé domináns egyednél, vagy egy kellően erős poziciójú gazdánál ez mondjuk nem feltétlenül jelent problémát, de úgy tűnik nálatok más a helyzet. Én mondjuk még sosem jártam így és nem is fogok, de ha mégis előfordulna az általad említett konkrét eset, akkor úgy vágnám ki a kutyát az udvarra, hogy a lába nem érné a földet, és három napig ki lenne közösítve. Lehet, hogy kapna még tőlem egy 3-4 hetes "két nap koplalás egy nap kaja" kúrát is. Neked viszont most el kellene gondolkoznod, hogy miként tudnád rendezni a kettőtök viszonyát. Erről már itt is többször volt szó. Én most nem fejteném ki részletesen, hátha "csakkitti" majd leírja, ő úgyis összszedettebben meg tudja fogalmazni.
2010. nov. 10. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorában elkaptam a nyakán a bört és lenyomtam a földre és orditottam vele. Ilyenkor kell megtanulni, hogy én vagyok az erősebb, különben amikor 20-30 kilo lesz már nem lehet vele bírni.
2010. nov. 11. 08:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Rákiáltok. (Persze nem rosszat, csak a nevét).Ilyenkor tudja a hangsúlyomból hogy rosszat tett.

Nagyon ritka hogy megmorog...

2010. nov. 11. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
kapott egy pofont. Azóta nem csinálta(4 éve)
2010. nov. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!