Mit tesztek h. a kutyátok ne fázzon? (többi lent)
Miért kéne futás közbe kakálni.. -.-'
Megálltok addig amíg kakál ha rosszul teszed fel a kérdést ne várj jó választ.
én első
Neked mióta van kutyád? Én pl elindulok futni a kutyáimmal, ha kakilnak, akkor megállnak és kakilnak, aztán futnak tovább.
Azért mert a te kutyád kicsi, attól még ugyanúgy tud futni, csak sok gazdi ezt a yorkikról nem hiszi el.
(Néha azt hiszem azt sem tudják, hogy járni is tudnak)
Még egy ember vagy kisgyerek is megfázhat kinn a hidegben, nemhogy egy 5 hónapos yorkie.
Keress egy régi baba pulcsit, vagy kérj egyet valakitől (kb. fél éves korban hordottat). Nyak => nyak, első két lába megy a pulcsi ujjaiba, a has része meg rálóg a háta végéig, ha bő a hasi része és lelóg, belefűzöl egy madzagot, és bekötöd a pocakjánál (pisilője azért maradjon szabadon).
Ha erre lehetőséged nincs, csinálj egyet, nem kell hozzá szakértőnek lenni. Régi, jó meleg pulcsiból kivágsz egy nagyobb darabot, egyik oldalára 2 lyukat (a két szélén legyen, hiszen az a kutyán lefelé fog hajolni, a lábai felé), és varrsz rá egy sort gombot, a hasi részéhez. Hopp, kész is, de jó a sálas megoldás is, amit az egyik válaszoló írt.
Nem a kinézet a lényeg, az a kutyának teljesen mindegy, mi van rajta.
Félre ne értsetek, én utálom, ha valaki masnis hello kitty-s ruhácskákba öltözteti a yorkie-ját, de ha tényleg fázik a kutya, egy valóban meleg, egyszerű, a céljának rendelt vagány pulcsi jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!