Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok a kutyumnak az ebédből...

Adhatok a kutyumnak az ebédből? (milánói)

Figyelt kérdés
Megvettem neki reggel a méregdrága prémiumtápot, de nem eszi..többféle táppal próbálkoztam , de nemkell neki. a konzervet azt nagyon szereti , de azmeg most nincs itthon. Adhatok neki spagettit? elég sok darálthús van a szószba, biztos megenné....de hogy maga a szószba mit raknak bele azt nemtudom:Dlehet valami károsat ami viszont neki nemjó. ezért kérdezem. vagy mehet neki egy tányérral?
2010. nov. 10. 13:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Meg még annyi, hogy tök felesleges rágódni akár a tápok, akár az emberek számára előállított élelmiszerek összetételén. Szerinted a milánói makaróniban lévő tésztában, sűrített paradicsomban, és darált húsban mennyi tartósítószer van?

Meg még az, hogy a kutya fogának kell a rágás, márpedig az ilyeneket nem igazán kell rágcsálni.

De most már tényleg befejezem, remélem tudtam segíteni:)

2010. nov. 10. 15:09
 22/34 anonim ***** válasza:

Hát őszintén szólva én is szkeptikus vagyok, de abban biztos vagyok, hogyha vágóhídi maradék lenne, akkor nem írhatnák rá ezt. Egyébként meg simán lehet olyan maradékhús, ami tényleg legelőn napon élő birkák, csak épp a színhúsokat elviszik emberi fogyasztásra, és a nyesedék, ami még mindig hús megy a tápba.

Nem tudom, hogy a fogyasztóvédelem hogy ellenőriz, de nem írhatnák rá, hogyha nagyon kamu lenne.

2010. nov. 10. 15:29
 23/34 anonim ***** válasza:

Ahogy én olvastam a válaszokat a második, harmadik oldalon, úgy vettem észre hogy mindenki nagyon védi a tápot, írták hogy nem káros írták hogy mit tartalmaz, írták hogy mennyire jó, meg hogy kell a kutyának.

Nekem ezekből a válaszokból az jön le, hogy a Kérdeznek aval tömitek a fejét hogy" csak kutyatápot vegyél a kutyának! azt kell rágnia a kutyának, abban vannak a vitaminok, abba van mindenféle jóság."Igen van benne mindenféle ilyen olyan 50 féle dolog összesűrítve.

Nem mondom hogy nem jó, de hát azért nem lehet hogy azon éljen a kutya! Tudom nem úgy értettétek hogy csak azt adjon neki, de ahogy védtétek azt a tápot...aki nem olvasná a kérdés alatt lévő magyarázatot, aés a válaszaitokat olvasná, akkor akkor úgy jön le, hogy 'csak a kutyatáp jó'

De ha odafigyelnétek arra, amit a kérdező írt, több válaszba is, hogy nem eszi a kutyája a tápot!!! még ha éhezik sem eszi!Akkor mit mind okokodtok hogy aza legjobb?

Nem akarok kötődni, lehet lepntoztok, de ez a véleményem.

2010. nov. 10. 18:29
 24/34 anonim ***** válasza:
*S* bocs a helytelen írásért.
2010. nov. 10. 18:35
 25/34 anonim ***** válasza:

Egyrészt jobb, másrészt kényelmesebb. Lehet főzni a kutyának, csak ember legyen a talpán aki eltalálja a megfelelő arányokat, és biztosítani tudja a főtt ételben mindazt amire a kutyának szüksége van.

És kutyának főzni- minőséget főzni- nem éppen a legolcsóbb és legegyszerűbb.

Mi is szoktunk főzni a kutyáknak nincs ezzel gond, viszont nagyrészt tápot esznek. És itt azon van a hangsúly, hogy bizony megeszik a tápot.

Nagyon egyszerűen el lehet kényeztetni egy kutyát, sok tudomány nem kell hozzá. Helyrehozni annál nehezebb.

Igenis meg kell enni azt, amit az ember elé rak, mert ez van.Lehet az táp, konzerv vagy főtt hús.

Vagy megeszi vagy éhen marad. Ez ilyen egyszerű.

2010. nov. 10. 18:40
 26/34 anonim ***** válasza:

igen , így van, vn meg eszik vagy nem, de azzal nem értek egyet, hogy aztírtad, hogy nem a "legolcsóbb" a főzés a kutyának. A táp olcsó??

nem is aztmondtam hogy ne egyen tápot, csak ne csak azon éljen, ők is éreznek..meg minden

és komolyan nekem az előző válaszokból arra gondoltam, hofy mostaztakarják hogy csak azt egyék.

2010. nov. 10. 19:14
 27/34 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ez a 3-4 napos éheztetés... Én a kutyáimat majdhogynem családtagként kezelem, és nem azt mondom, hogy rohadtul elkényeztetem őket, de ha az egyik nem eszik meg valamit, akkor másnap más kaját adok nekik, és majd eszik azt. Nem a legjobb hasonlat, de a gyerekemet sem éheztetem, mert mondjuk nem eszi meg a rizst...

Próbáltál már másfajta tápokat is, vagy csak azt a drágát? Lehet egy olcsóbb jobb lenne neki. Nekünk anno a doberman a Tescos tápot imádta, a pincsi meg a Darlingot.

Írtál a drága húsról. Mi veszünk mindig csirke mellcsontot (kb. 300 Ft/kg), és 5-6 darabot megfőzünk egy kis sós-paprikás vízben. A húst megkapják, a levet pedig ráöntöm kenyyérdarabokra. Mindig elfogy, és még olcsó is.

2010. nov. 10. 19:27
 28/34 anonim ***** válasza:

Nekem a táp jóval olcsóbban jön ki, mintha folyamatosan főznék a kutyáknak.

A másik pedig, fordítsuk meg. Akkor mi lenne, ha a gyermek csak és kizárólag a rizst lenne hajlandó megenni? Nem tenne túl jót neki.

Itt ugyanez a szitu. Az eb csak a konzervért rajong. Neki sem fog ez használni hosszútávon.

2010. nov. 10. 20:37
 29/34 A kérdező kommentje:
JÓMINŐSÉGŰ konzervet adok neki. szóval a konzervben minden olyan bennevan mint a felkapott acana tápokba..ilyen pedigree-s szarságokat nemadok neki. most például almát vacsorázott, meg halat...próbálgatom , hogy milyen ízt szeret, és akkor olyan ízű tápot veszek kiegészítésként.
2010. nov. 10. 23:25
 30/34 anonim ***** válasza:

Az alma meg a hal nagyon jó.

De ha tényleg ilyen emberi kajákat tudsz csak megetetni a kutyáddal, akkor viszont járj utána a témának mélyebben, tudd, hogy mire van szüksége egy kutya szervezetének, hogy ne legyen egyoldalú a táplálkozása.

2010. nov. 11. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!