Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok a kutyumnak az ebédből...

Adhatok a kutyumnak az ebédből? (milánói)

Figyelt kérdés
Megvettem neki reggel a méregdrága prémiumtápot, de nem eszi..többféle táppal próbálkoztam , de nemkell neki. a konzervet azt nagyon szereti , de azmeg most nincs itthon. Adhatok neki spagettit? elég sok darálthús van a szószba, biztos megenné....de hogy maga a szószba mit raknak bele azt nemtudom:Dlehet valami károsat ami viszont neki nemjó. ezért kérdezem. vagy mehet neki egy tányérral?
2010. nov. 10. 13:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megenné, de akkor ne is várd, hogy valaha száraztápot egyen.

Nem hülye a kutyád, tudja, hogy egy kicsit finnyázik, gazdi azt hiszi, hogy ő nemsokára éhen hal, és máris a legfinomabb kajákat kapja meg.

Hidd el, ha nem adsz neki másfél, 2 napig enni, csak úgy falni a tápot. És a tápot ne hagyd előtte, tedd le, ha nem áll neki 5 percig, akkor vedd el előle.

2010. nov. 10. 13:14
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
a száraz tápba keverj mindig egy kis konzervet, ami ad neki egy kis izt, biztosan megeszi. igy a tápot is megeteted vele, és kevesebb konzervet is veszel:)
2010. nov. 10. 13:17
 3/34 anonim ***** válasza:
85%
elsővel egyetértek.
2010. nov. 10. 13:18
 4/34 anonim ***** válasza:
Szia! Adhatsz neki, de ezzel csak még jobban elkapatod, ahogy az első írta. A mi kutyáink pl egyáltalán nem kapnak konzervet, sem szalámit csak száraztápot és a maradék kaját. Konzervet és szalámit csak akkor kapott az egyik, mikor vemhes volt, vagy szoptatott.
2010. nov. 10. 13:18
 5/34 anonim ***** válasza:
65%

Hm, nálunk majdhogynem fordítva van a dolog. Nekünk mindig ott áll a kutyák előtt a táp, hogy ha napközben éhesek, legyen mit enniük, és eszik is. Naponta 1x kapnak enni este 6 és 8 között, és jól ráállt a szervezetük.

Szerintem nyugodtan adhatsz neki milánóit, nem fog ártani. De talán tehetsz az ő szószos tésztájába egy kis tápot is, hátha úgy rákap az ízére. Mi szoktunk ilyesmit csinálni.

2010. nov. 10. 13:19
 6/34 A kérdező kommentje:
kipróbáltam. 3 napig nem evett a kutya !!!inkább éhenhalna minthogy tápot egyen. tovább nembírtam és adtam neki husit. a 3. napon már meglágyult a szivem...
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azt csináld, amit az első javasol. A konzervet amúgy elfelejteném a helyedben. Csupa víz (és egy kis moslék) az egész és fogkövet okoz, ha gyakran adsz a kutyának. A minőségi konzervek pedig olyan árban vannak, amiből már színhúst is tudnál venni.
 8/34 A kérdező kommentje:
minőségi konzervet szoktam neki venni, de amint írtam most sincs itthon. tehát azt ritkán veszek. inkább húst szoktam neki venni , amit megfőzök és úgy eszi. de ez rengeteg pénzemet felemészt...azon csodálkozok, hogy ő menhelyi kutya..nemhogy örülne, hogy kap enni, még válogat is a kis huncut..bírom anyagilag nemarról van szó. csak lassan drágább kajákat eszik mint én..
2010. nov. 10. 13:23
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd a 4. napon enni fog. A kutya nem hülye, nem fog sztrájkolni és durciból éhen halni.
2010. nov. 10. 13:36
 10/34 anonim ***** válasza:
32%

Én nem értek egyet az előttem szólókkal.

És megértem a kutyádat.

A kutyák nem élhetnek csak valami kevert tápon, amit hónapokig lezárnak.

Vannak kutyák, akik nagyon szeretik a tápot, de vannak akik inkább másat ehetnének, és a te kutyád, pont abba csoportba tartozik amelyik nem szereti.

Ne erőltesd annyira hogy tápot egyen, ha már többször eléraktad, és nem szereti.

Nem szabad hogy 3 napig ne egyen, és aztán legyengülve valahogy bemajszolja a tápot, mert nagyon elmegy a kedve mindentől, sőt a szervezetre sem egészséges ha nem eszik.

A kutyák is szeretik a változatos finom ételeket, (amiket az emberek esznek)

És nem ajánlatos mindig tápot adni nekik, szerintem neked sem esne jól ha mindig ugyanazt az íztelen dolgot ennéd.

Nyugottan adj neki milánóit, amit még szeret.

És nem azt mondom hogy nem kell adni a kutyáknak tápot, sőt van amelyik imádja,csak ne fojton azt erőltetni rá hogy "ezt kapod, edd meg, más nincs"

Én ezen a véleményen vagyok.

Bocs az offért.

Remélem megfontolod, és hasznos a válaszom.

2010. nov. 10. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!