Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi ez a "kutyahúsevős törvény"...

Mi ez a "kutyahúsevős törvény", amiről az Aktívban kérdeztek? Csak a végét láttam, és a neten se találom, hogy miről volt szó!

Figyelt kérdés
Azt hittem eldobom a tv-t...
2010. nov. 10. 00:07
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
47%

kóbor kutyát veszek, 500Ft/db.

ugyanitt házikolbász eladó, 900Ft/kg

2010. nov. 10. 06:10
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

" hány csirkével tudsz beszélgetni esténként, amikor rossz napod van? hány csirke nyalogatja le az arcodról a könnyeket ha sírsz? MERT AZ ÉN KUTYÁM MEGTESZI "

Ki mire használna a kutyát!!Nálunk kettő van ,mindkettő kiváló házőrző!!De a napi problémákat a párommal beszélgetjük meg,sirjuk el a bánatunkat és az arcunkat sem azzal nyalatjuk aki még ötperce döghúsból készült tápot ropogtatot!!A fekvőhelyünket sem a kutyával oszjuk meg!!Nade azt monják hogy izlésről nem érdemes vitatkozni.

2010. nov. 10. 06:10
 13/26 anonim válasza:
86%
ez az egész poén, pont ezért csinálta a pali hogy ti szívjátok csak fel magatokat...
2010. nov. 10. 06:11
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
Javitom:használta helyesen:használja--bocs
2010. nov. 10. 06:12
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Hát ja. A neten is azért nem találod, mert hülyeség, egy hecc volt csak, amivel titeket, állatvédőket húznak fel.
2010. nov. 10. 06:59
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

kóbor kutyát veszek, 500Ft/db.

ugyanitt házikolbász eladó, 900Ft/kg

Ahol ennyiért van házikolbász ott vagy hamis vagy lopott a pirospaprika!!

2010. nov. 10. 07:18
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem humor kategória? Könnyesre nevettem magam.
2010. nov. 10. 07:43
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
elmebeteg ge*cik. nem , nemtud beszélni a kutyám. de egy csirkével mitlehet tárgyalni? annak talán nincs is agya. na jó van, de valamit pofázolneki aztán elfut. Semmire nemjók,azonkívül hogy megegyük őket.Azokat megmondom őszintén egyáltalán nem sajnálom. A kutyákat viszont rengeteg területen feltudjuk használni.(már elsoroltam) meg miazhogy , öt perccel előtte mit evett???? ha tudnátok hánymilliárd embert puszilgat otthon a kutyája, vagy hánynak nyal bele a szájába... mégis élnek még. Különben a kutya nyála gyógyító. Érddekes még nemkaptam el tőle semmit, pedig minden nap, megnyalja az arcomat.lehet fujjozni gyökerek:D:D aztán ha akartok zabáljatok kutyát, ha ennyire az én mondanivalómban kötöttetek bele. remélem utána kirohad a beletek. amúgy kösz annak aki felpontozott:)ezekszerint mégsem hülyeség.:)
2010. nov. 10. 08:18
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
De mi magyarok vagyunk, és nem fogunk kutyát enni! Árpád apánk sírna ha ezt olvasná! + ugyanaz a vélemenyém mint az 59%-osnak.
2010. nov. 10. 08:55
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Ja és a kutya az nagyon okos állat. Ha úgy nevelkedett, hogy mindig is beszéltek hozzá, akkor látszik rajta, hogy szinte mintha értené is! Csak nem tud válaszolni.
2010. nov. 10. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!