Mi ez a "kutyahúsevős törvény", amiről az Aktívban kérdeztek? Csak a végét láttam, és a neten se találom, hogy miről volt szó!
" ha tudnátok hánymilliárd embert puszilgat otthon a kutyája, vagy hánynak nyal bele a szájába... mégis élnek még. Különben a kutya nyála gyógyító. Érddekes még nemkaptam el tőle semmit,"
Persze hogy puszilgat!!Nem is mondta senki hogy normális mindenki--remélem azért azok vannak többen akiknek nem ez a fogmosáspótló mint Neked!!
Azt meg honnét tudhatod hogy semmit nem kaptál el??Megfigyelted hogy sokszor mennyire hasonlit a kutya és a gazda egymásra??Lehet hogy a "gyógyitó"kutyanyáltol van??
Egyébként meg eszem azt a furcsa gusztusodat!!
1998. évi XXVIII. törvény
az állatok védelméről és kíméletéről
ezen belül:
II. Fejezet
AZ ÁLLAT VÉDELMÉNEK ÁLTALÁNOS SZABÁLYAI
Az állat életének kioltása
"11. § Az állat életét elfogadható ok vagy körülmény nélkül kioltani nem szabad. Elfogadható oknak, körülménynek minősül különösen az élelmezési cél vágóállat esetében, a prém termelése a hagyományosan e célból tartott állat esetében, az állományszabályozás, a gyógyíthatatlan betegség, illetve sérülés, a fertőző betegségek kontrollja, valamint az azok ellen való védekezés, a kártevők irtása, a másként el nem hárítható támadás megakadályozása és a tudományos kutatás. KUTYA ÉS MACSKA TEKINTETÉBEN AZ ÉLELMEZÉSI CÉL, ILLETVE A PRÉM TERMELÉSE NEM MINŐSÜL ELFOGADHATÓ OKNAK, KÖRÜLMÉNYNEK."
De. Amennyiben van egy élettelen kutyád vagy macskád, azt már elfogyaszthatod... amennyiben van gusztusod hozzá. Legalábbis törvény nem tiltja, Magyarországon, talán csak a közízlés. Érdekes, egyébként, hogy csak a kutya és a macska lett kiemelve a törvényben, ezek szerint én étkezési céllal szabadon leölhetem a papagájomat vagy az aranyhalamat, esetleg az ugróegeremet, ha ahhoz támad kedvem...
Vikibébi
ahogy a neved is mutatja,még csak bébi vagy, a hülyeségeket meg tartsd meg magadnak!
ma 08:18
a kutya nyála csak önmagára nézve gyógyító, az emberre nézve nem és igen sok baci van a kutya szájában. egyébként meg egyetértek amit írtál.
hanem odamondom amit nemakarnak hallani a buta parasztok.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:14
Mivan ??Talán a családod is olvassa a Gyik-et??Vagy kikre is gondoltál?Aki nem veszi a lüke poénjaidat az paraszt??Azt sem tudod mit jelent!!
A dolog abszurditását jelezve, el kellene indítani egy aláírásgyűjtést, hogy fogyasztható legyen az emberi hús is...:D
Akkor talán le esne (hellyel-közzel) azoknak az embereknek is, hogy mi a gond a kutyahúsos dologgal.
(Bár amilyen agyament világot élünk, nem tartom kizártnak azt sem, hogy tényleg vannak akik szívesen elfogyasztanák vacsorára anyósukat, sógorukat, apjukat, anyjukat, nagyszülőket, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!