Mi ez a "kutyahúsevős törvény", amiről az Aktívban kérdeztek? Csak a végét láttam, és a neten se találom, hogy miről volt szó!
Milyen "törvény"?
A szent tehenet sem fogyasztják, sőt annyira vigyáznak rájuk, hogy végelgyengülésben múlnak ki...
Le van írva bárhol is, hogy tilos?
Mi a büntetési tétele?
(Eltekintve a súlyosbító körülményektől, pl.: nyílvános helyen, kereskedelmi forgalomban, stb.)
bemásolom azt, amit a másik ugyanezzel a témával foglalkozó kérdéshez írtam:
Az itt válaszolók, akik azt írták, hogy ugyanolyan állat mint a disznó, a csirke, meg a kacsa, meg a marha , azoknak aztmondom NAGYOT TÉVEDNEK! hány csirke ment életet? hány csirkét lehet kiképezni vakvezetőnek? hány csirke megy be az öregotthonokba felvidítani az évek óta ott lakókat? hány csirkét használnak terápiás célokra? hány csirkével tudsz beszélgetni esténként, amikor rossz napod van? hány csirke nyalogatja le az arcodról a könnyeket ha sírsz? MERT AZ ÉN KUTYÁM MEGTESZI !én elfogadom , hogy a malacok okosak....de nemsokmindenre lehetne őket megtanítani...nemtudnának életet menteni, és vakvezetőnek sem lennének jók. csakhogy 2 példát mondjak...de a sor végtelen.
HA ÉHEN DÖGLENÉK SE ENNÉK KUTYAHÚST !!
gondolkodjatok már ..
" hány csirkével tudsz beszélgetni esténként, amikor rossz napod van? hány csirke nyalogatja le az arcodról a könnyeket ha sírsz? MERT AZ ÉN KUTYÁM MEGTESZI "
LOL, tud beszélni a kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!