Sorházban lakok,3 pitbullt tartok, és a szomszédaim félnek toluk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik szomszédom meg is mérgezte az egyiket, még jó hogy idöben észrevettem és az állatorvos megmentette az életét. A szomszéd nem is tagadja hogy o volt, és azt mondja újra megteszi ha nem viszem el vhová ezeket a "veszélyes dögöket" , pedig azok a kutyák még nem is ártottak soha senkinek, szinte egyaltalan nem ugatnak, szal nem értem miért zavarják ot. Most mit csinaljak? Érdemes feljelentést tennem?2010. nov. 9. 23:24
21/22 anonim válasza:
csatlakozom ma 15:47-hez,teljesen egyetértek. Ez nem fajta kérdés. Mindegy milyen kutyát tartunk a szabályokat, nekünk kutyatartóknak is be kell tartanunk.
22/22 anonim válasza:
A legtöbb település ebrendelete kertes házban sem enged 2 kutyánál többet jegyzői beleegyezés nélkül...
Én nem tartom felelőtlenségnek a 3 kutyát ha azok jól vannak tartva, mozgatva, szocializálva, nevelve.
Azt bezzeg nem szabályozzák, h hány gyerek szülhető 50 nm-re.....sőt még támogatják is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!