Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis telekre milyen kutyat...

Kis telekre milyen kutyat ajanlotok?

Figyelt kérdés

200nm

Kinti benti lenne. Sokat lennenk vele, de napi szinten nem tudjuk sétalni vinni.

tegnap 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Mi az oka hogy nem megoldható a napi séta?
ma 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudod naponta setalni vinni, akkor tenyleg semmilyet. A kutyanak nem eleg a kert, napi egy seta a MINIMUM!!!!
ma 11:20
 13/14 anonim válasza:

Plüsskutyát vagy macskát és nem a telek mérete miatt.

Viccet félre téve, ha már most látod, hogy nem lesz időd minden nap foglalkozni a kutyával, akkor később csak csak nyűg lesz. A mudi egy munkakutya, semmiképp nem ajánlom, ha nem szeretnél komolyabban sportolni vele. A Goldenek szintén pörögnek ezerrel, ha nem kapnak elég ingert, szellemi fárasztást.

Nem a telek méretétől függ, én lakásban tartottam Bordert, mivel napi 3 órát keményen a kutyával foglalkoztam, versenyre, vizsgára járunk.

Ha mindenképpen szeretnél kutyát, mert nem tudod elképzelni az életed kutya nélkül, akkor egy mentett kisebb testű nagyon nyugis természetű, legalább 6-7 éves kutyust javasolnék.

ma 18:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Otthon tudok vele foglalkozni. 2 kisgyerek miatt az otthoni kertben leves lesz elsősorban a program.

Nekünk vomt nemetjuhaszunk, úgy nőttem fel. Havonta vittük setalni, boldog vomt. Sokat jatszittunk vele...

ma 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!