Kis telekre milyen kutyat ajanlotok?
200nm
Kinti benti lenne. Sokat lennenk vele, de napi szinten nem tudjuk sétalni vinni.

Plüsskutyát vagy macskát és nem a telek mérete miatt.
Viccet félre téve, ha már most látod, hogy nem lesz időd minden nap foglalkozni a kutyával, akkor később csak csak nyűg lesz. A mudi egy munkakutya, semmiképp nem ajánlom, ha nem szeretnél komolyabban sportolni vele. A Goldenek szintén pörögnek ezerrel, ha nem kapnak elég ingert, szellemi fárasztást.
Nem a telek méretétől függ, én lakásban tartottam Bordert, mivel napi 3 órát keményen a kutyával foglalkoztam, versenyre, vizsgára járunk.
Ha mindenképpen szeretnél kutyát, mert nem tudod elképzelni az életed kutya nélkül, akkor egy mentett kisebb testű nagyon nyugis természetű, legalább 6-7 éves kutyust javasolnék.
Otthon tudok vele foglalkozni. 2 kisgyerek miatt az otthoni kertben leves lesz elsősorban a program.
Nekünk vomt nemetjuhaszunk, úgy nőttem fel. Havonta vittük setalni, boldog vomt. Sokat jatszittunk vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!