Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni ha idegesíti...

Mit lehet tenni ha idegesíti a szomszéd ugatós kutyája? Feljelentés?

Figyelt kérdés

Totál zakkant a kutya, állandóan ugat, sokszor olyan kiabálós ugatás, máskor ilyen rikácsolós. A kutya egy magányos idősebb nőé, de nem nagyon foglalkozik vele, hogy ez zavaró, pedig jeleztük nála, hogy túl hangos és éjszaka is sűrűn ugat ha valaki jön, márpedig vannak délutános műszakokból emberek, akik éjfélre érnek haza, és azokat veszettre ugatja. Szemben lakik velünk, és nyáron jó lenne nyitott ablaknál aludni, de így lehetetlen lesz.

Gondoltam már, hogy átmegyek de lapáttal fejbe vágom a dögöt, viszont azért engem lincselnek meg. Alapjában szeretem az állatokat, kutya, macskabarát vagyok, de ami tűrhetetlen az tűrhetetlen. Szerintem még a legyet is ugatja. Kb akkora, mint egy beagle, de tacskó színe van Valami keverék korcs, de buta és értetlen nagyon.

Jelentsük fel?

márc. 1. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De van mivel birtokháborítás a zaj is.
márc. 7. 20:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Szóltunk neki, mert a kutya tegnap 2 órán át szüntelen ugatott este 9-11 között és én 3 órakor kelek mert mennék dolgozni!! Közel álltam hozzá, hogy fejbe vágom a kutyát egy lapáttal, de akkor engem jelentenek fel. De ez már tűrhetetlen.
márc. 7. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
azért írtam a birtokvédelmet, ha kijönnek azonnal látják mi a baj. Olyan mintha egész nap meg éjjel flexelne meg fűrészgépezne. Nem érv hogy a kutya csinálja nem ő mert az ő felelőssége.
márc. 7. 20:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerinte a kutya dolga, hogy ugasson. De ez is milyen érv már, hogy a kutyának ez a dolga.. nekünk is volt régen még anyáméknál és csak akkor ugatott ha tényleg volt valami érdekes, nem a vakvilágba minden járókelőt vagy egy csigát ami kúszik a földön 2 órán át és ugatja.
márc. 7. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Lényegtelen mit mond egy ostoba ember. A törvény a lényeg. Azért ugat mert unatkozik és be van csavarodva. Mert nem foglalkoznak vele.
márc. 7. 20:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Elindítjuk jövő héten mert jön a nyár és jó lenne néha este szellőztetni ha bejönnek a 35-40 fokok, de így lehetetlen lesz pihenni ha ez elkezdi az éjszaka közepén az ugatást. A rekord napközben 4-5 órán át tartott, hol vadul, hol rikácsolva, de borzasztó.
márc. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!