Mit lehet tenni ha idegesíti a szomszéd ugatós kutyája? Feljelentés?
Totál zakkant a kutya, állandóan ugat, sokszor olyan kiabálós ugatás, máskor ilyen rikácsolós. A kutya egy magányos idősebb nőé, de nem nagyon foglalkozik vele, hogy ez zavaró, pedig jeleztük nála, hogy túl hangos és éjszaka is sűrűn ugat ha valaki jön, márpedig vannak délutános műszakokból emberek, akik éjfélre érnek haza, és azokat veszettre ugatja. Szemben lakik velünk, és nyáron jó lenne nyitott ablaknál aludni, de így lehetetlen lesz.
Gondoltam már, hogy átmegyek de lapáttal fejbe vágom a dögöt, viszont azért engem lincselnek meg. Alapjában szeretem az állatokat, kutya, macskabarát vagyok, de ami tűrhetetlen az tűrhetetlen. Szerintem még a legyet is ugatja. Kb akkora, mint egy beagle, de tacskó színe van Valami keverék korcs, de buta és értetlen nagyon.
Jelentsük fel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!