A semmit ugatja? Vagy látja a szellemeket?
Normális jószágokkal is volt kisérlet??Hát nem érzed hogy ciki mindenféle ugratós műsort elhinni felnőtt embernek?Amit ott látsz az jó nagy átverés!Talán a nyuszi vagy a kutya azt is mondta hogy:"szellemet látok !!juj de félek!"??De jogod van benne hinni!!
Elhittem én is hogy a Mikulás létezik migfölnem ismertem a szomszéd Józsibácsi tehénszaros csizmáját!!
Nem lehet, hogy azért szalad oda és ugat, mert onnan nem jön a bácsi? Azt akarja mondani, hogy add vissza a bácsim?
Mármint én sok mindenben hiszek, és nem kétlem a szellemek létezését sem, de ezeket a dolgokat általában nem kell túlbonyolítani, van rájuk racionális magyarázat is.
Az meg, hogy valaki elhiszi, hogy a tévében a nyuszit a szellem üldözi... No comment. A minap a nagy Ceaser műsorában láttam egy nőt, akinek állítása szerint az volt a munkája, hogy telepátiával kommunikált az állatokkal, és fordítja az embereknek amit mondanak.
A legviccesebb, hogy ez a nő nem tudta kordában tartani a félelmi agressziós dobermannját, ezért Ceaser segítségét kérte. A saját kutyájának nem tudta megmondani, hogy nincs mitől félnie.
Gondolom ettől még a sok tévénéző elhiszi, hogy vannak akik telepátiával beszélgetnek az állatokkal. Vicc.
Biztos vagyok benne, hogy érzékelik a szellemeket. Ismerősöm kutyája bennt a házban egyik napról a másikra, elkezdte a gazdit kifele tolni. Ha leült, eléállt, és ugatta, mindenképp elakarta távolitani a házból. És ez igy ment 1-2 hétig. Hivtak egy látnokot, vagy nem tudom, hogy hivják, bement a házba, és vagy 20 szellem volt, akiket az előző lakók "hagytak" ott. És miután "kitakaritották" őket helyreált a nyugalom.
ez a kutya egy elég komolyan foglalkoztatott mentőkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!