Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A semmit ugatja? Vagy látja a...

Shelli kérdése:

A semmit ugatja? Vagy látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapos volt a kutyusom mikor elkezdte, azóta folyamatosan (heti 3-4 alkalommal) Ugatja a ,,semmit''.
2010. nov. 9. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes ez a kérdés, már én is sokat gondolkodtam rajta. Bár én alapvetően szkeptikusan állok az ilyen jellegű dolgokhoz, de az én kutyám is csinál hasonló dolgokat, amiket nem igazán lehet racionálisan megmagyarázni. Mi egy vár közvetlen közelében lakunk és egész kicsi korától kezdve olyan volt időnként mintha játszana valakivel a parkban, akit csak ő "lát". Tényleg hátborzongató volt látni ahogy odaszaladt "valamihez vagy valakihez", csóválta a farkát és tipikusan játékra hívó mozdulatokat tett és ugatott. Most már felnőtt, nem szokta gyakran csinálni.
2010. nov. 9. 13:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Tehát kinövi... Ennek örülnöm kéne... De ha tényleg van ott valami jobb tudni!
2010. nov. 9. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A mi felnőtt kutyusunk is csinált ilyesmit. Feküdt a foteljába, hirtelen felkapta a fejét és elkezdett valamit nézni, néha morgott is, de a jellemző az volt, hogy csak nézte, a semmit. Mi is egyből arra gondoltunk, hogy tuti, hogy szellem!
2010. nov. 9. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szellemek márpedig vannak. Van egy ilyen műsor külföldi csatornán szombatonként,ahol az állatok igen is észlelik őket. Egy nyúl pl-ul annyira megijedt,hogy nemsokra rá elpusztult,miután a szellem nem hagyta őt békén.A kutyák nem mennek bizonyos helyre,mert félnek..meredten figyelnek vmire stb.
2010. nov. 9. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Normális jószágokkal is volt kisérlet??Hát nem érzed hogy ciki mindenféle ugratós műsort elhinni felnőtt embernek?Amit ott látsz az jó nagy átverés!Talán a nyuszi vagy a kutya azt is mondta hogy:"szellemet látok !!juj de félek!"??De jogod van benne hinni!!

Elhittem én is hogy a Mikulás létezik migfölnem ismertem a szomszéd Józsibácsi tehénszaros csizmáját!!

2010. nov. 10. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
A közelben lakott egy nagyon idős bácsi, akit első perctől szeretett a kutyám. Ha vittem sétálni és találkoztunk, nagy örömmel üdvözölte. A bácsi nemrég meghalt, de a kutya időként ugyanúgy néz meredten a kapu felé, nyüszít és ugatja a nagy semmit. Ha kérdezem, mi a baja, odaszalad a kapuhoz és mutatja, hogy te nem látod? Állatok sokkal többet látnak és éreznek, mint mi.
2010. nov. 10. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért szalad oda és ugat, mert onnan nem jön a bácsi? Azt akarja mondani, hogy add vissza a bácsim?

Mármint én sok mindenben hiszek, és nem kétlem a szellemek létezését sem, de ezeket a dolgokat általában nem kell túlbonyolítani, van rájuk racionális magyarázat is.

Az meg, hogy valaki elhiszi, hogy a tévében a nyuszit a szellem üldözi... No comment. A minap a nagy Ceaser műsorában láttam egy nőt, akinek állítása szerint az volt a munkája, hogy telepátiával kommunikált az állatokkal, és fordítja az embereknek amit mondanak.

A legviccesebb, hogy ez a nő nem tudta kordában tartani a félelmi agressziós dobermannját, ezért Ceaser segítségét kérte. A saját kutyájának nem tudta megmondani, hogy nincs mitől félnie.

Gondolom ettől még a sok tévénéző elhiszi, hogy vannak akik telepátiával beszélgetnek az állatokkal. Vicc.

2010. nov. 10. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy érzékelik a szellemeket. Ismerősöm kutyája bennt a házban egyik napról a másikra, elkezdte a gazdit kifele tolni. Ha leült, eléállt, és ugatta, mindenképp elakarta távolitani a házból. És ez igy ment 1-2 hétig. Hivtak egy látnokot, vagy nem tudom, hogy hivják, bement a házba, és vagy 20 szellem volt, akiket az előző lakók "hagytak" ott. És miután "kitakaritották" őket helyreált a nyugalom.

ez a kutya egy elég komolyan foglalkoztatott mentőkutya.

2010. nov. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!