Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyus ivartalanítás után nem...

Kutyus ivartalanítás után nem mozog, mi a baj?

Figyelt kérdés
Lány, adtak rá egy szűk ruhát, de levettük róla, mert szűknek tűnt. Addig mozgott ide,oda, azóta,napok óta nem mozog, egyhelyben ül vagy fekszik. Tényleg, ahova letesszük, úgy marad. (A ruha levétele miatt?) Ritkán is pisil, ürít, keveset eszik.

febr. 16. 18:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24%
Vajon mi? Kivágtak belőle egy darabot.... felborult hormonrendszer, fájdalmak.
febr. 16. 19:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem tudja, hogy a ruha védi a sebét, és nem volt szűk rá a ruha, direkt szűk, kell is, hogy ne piszkálja a sebet és ne fertőződjön el. Már ott hibát követted el, hogy levetted, de láthatóan nincs jól a kutya, miért ide írsz kérdést, meg mondogatod, hogy SZERINTED épp mit miért csinál? Szélsőséges leszek, a kutyád jelenleg potenciálisan haldoklik egy komplikáció miatt (vagy egy fertőzés miatt, amit a ruha hiánya miatt kapott el), te meg itt találgatsz a gyakorin, ahelyett, hogy legalább felhívnád az orvost, ha már visszavinni nem vagy hajlandó?
febr. 16. 19:15
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem én vettem le, valaki más, és szűknek tűnik, alig tudta levenni, már ráadni is nehéz lehet. Szerinte szenvedett a szűk ruhában. De mintha azóta nem mozdulna meg, úgyhogy jót tehetett neki a ruha. A sebét megnézték, rendben van. Valami lelki gát lehet benne. A fő bajom hogy ritkán pisil, kakil, és ott, ahol épp van. Rossz lehet ez neki.
febr. 16. 19:37
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
igen rossz neki,vidd orvoshoz végre.
febr. 16. 19:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Úristen gyere le. Szerinted ti tudjátok jobban, hogy a műtét után mi kell egy kutyának vagy az orvos? Hogy lehettek olyan hülyék, hogy leveszitek??

Lehet elfertőződött a seb és azért van rosszul! Miért vártok napokig, ahelyett, hogy már visszavittétek volna az állatorvoshoz??

Aki gyakorin teszi fel a kérdést,h mi a baja az állatának, instant venném el tőle.

febr. 16. 19:49
 16/29 anonim ***** válasza:
19%
Biztos nem a ruha miatt van, nekem két nőstény cicám gyönyörűen felépült ruha és tölcsér nélkül, régen ez nem volt divat, és nagyon kevés állatnál lesz gond abból, hogy piszkálják a sebet. Egy picit még biztosan fáj a sebe. Napokig nem fog még ugyanazzal a vehemenciával mozogni, te is óvatos lennél egy alhasi méhkivetel után. Lehet, hogy csak lelkileg, hormonalisan viseli meg, ha még nem sokszor volt állatorvosnak előtte,akkor egy műtét traumatikus is lehet. De ha aggódsz, mindenképp beszélj az orvossal. Szerintem.
febr. 16. 20:06
 17/29 anonim ***** válasza:
25%

16-os voltam, alhasi műtét. Kimaradt a műtét szó.

Ezen felül hagyni kell pihenni, és a maga tempojaban regeneralodni. Szoktátok vinni sétálni? Ha bírja ezt az irgalmatlan hideget, és

volna kedve sétálni, én vinném egy kicsit. A friss levegő és egy kis nap-vitamin (ha volna napsütés) csodákra képes. Lehet, hogy az hiányzik neki. Mondjuk az én allataim nyáron voltak ivartalanítva, könnyebb volt a levegőztetes.

febr. 16. 20:18
 18/29 A kérdező kommentje:

Ha levisszük, akkor is ott marad, ahova letesszük. Az első nap mozgott még ruhaban, ezért gondolom, hogy a ruha miatt lehet.

90k volt az egész műtét, taxi kéne elvinni, nincs sok pénzünk. Kap fàjdalomcsillapítót.

febr. 16. 20:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm legalább hívd fel az állatorvost. Ez felelőtlen állattartás. Tudod hogy baja van a kutyának valamiért és nem érdekel, pontosabban teljesen légből kapott butasággal magyarázod, és figyelmen kívül hagyod a te általad féltett kérdésre kapott válaszokat
febr. 16. 20:35
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

19!

Nincs pénze vizsgálatra/újabb műtétre,és valószínűleg tanulatlan is.

Neki hiába magyarázod...sajnos.

Kérdező! Legalább egy alapítványt hívj fel akkor,hogy nem tudod többé ellátni a beteg kutyádat pénzhiány miatt! Egy frissen műtött állatot!

febr. 16. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!