Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Az állatorvos...

Mit tegyek? Az állatorvos valóságnak nem megfelelő dolgokat írt a kórlapra és most fel akarnak jelenteni.

Figyelt kérdés

Két idős kutyám van, az egyik meghalt a napokban.

Nagyon beteg volt már, lett egy tályog a lábán.

Ezt kiszurtam egy steril tűvel és az itteni már nem praktizálo állatorvos utasitására telefonon adtam neki antibiotikumot ami volt itthon.

Közben miután amúgy így egyre rosszabbul volt már (miután egy gyógyíthatatlan betegsége van) elvittem egy másik orvoshoz.

Mondtam neki, hogy volt egy tályog a lábán és mit csináltam.(azt elfelejtettem mondani hogy az öreg doki mondta Telefonon)

Ennél az orvosnál előtte is volt de semmit nem tudott csinálni, semmit nem ért a kezelése.(videki falu, nem sok a lehetőség)

Ebben a következő vizsgalatban segítséget kértem egy helyi állatmentőtől mert novembertol többszázezremben volt már a kutya kezelés már (közeli városba is bement em néha az ottanihoz) .

Ez az orvos nem adta oda a kórlapot mint kiderült olyanokat írt bele hogy én rendszeresen szurkálom a kutya szerveit tűvel.

Számomra érthetetlen az egész...

Azt letagadja, hogy én aznap többször beszéltem vele telefonon és ő is mondta.

Az állatmentőnek adta ki a kórlapot aki fel akar jelenteni állatkinzással persze a helyi csoportban erre a sztorira összeszedett egy csomo pénzt hogy segítsenek neki kifizetni az orvost és hogy én állatkinzó vagyok.

Értelmes válaszokat várok, mit tegyek.

febr. 15. 11:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
55%
Hát pedig nem mond.
febr. 15. 13:13
 22/37 A kérdező kommentje:

Az alapítvány a költségeket állta. Az alapítvány nevére irattatta a nő a számlát.

Volt már ilyen, plbmegharapták a kutyus lábát, tályog lett. Fzlhivtam az öreg dokit. Mondtam mi lenne ha mzgsporolnám az utat steril tűvel kiszurnám, kinyomkodnám, betadin + antibiotikum. Azt mondta jó.

Nem egyszer...

febr. 15. 14:47
 23/37 A kérdező kommentje:
Semmi gond nem volt. Most atkuldték a kórlapot. Elképesztő ferditesek vannak benne. Ha nem lenne pár azonos dolog azt mondanám, hamisitvány. Az alapítvány szerkesztette. De sajnos valós, mert olyan infók vannak benne amit ők nem tudtak.
febr. 15. 14:49
 24/37 A kérdező kommentje:
16. Nem steril tű. Hanem injekciós tű. 25ös.
febr. 15. 14:51
 25/37 A kérdező kommentje:

Egyszerűen a doktor a megjegyzésbe máshogy írta le a dolgokat, mint ahogy volt.

Mit lehet ez esetben tenni???

febr. 15. 14:55
 26/37 A kérdező kommentje:
Pl a gyógyszert amire azt mondta telefobon, hogy adjam neki otthon, úgy írta le a kórlapba valaki, hogy önkényesen össze vissza gyogyszereztem a kutyát.
febr. 15. 14:56
 27/37 anonim ***** válasza:
80%

A steril fogalmával sem vagy tisztában? Az injekciós tűket sterilen hozzák forgalomba. 25G-s tű az egyik legrosszabb döntés egy tályog felnyitásához, a szúrási csatornán max fertőzés jut be, folyadék nem tud azon keresztül ürülni.

"Az alapítvány a költségeket állta. Az alapítvány nevére irattatta a nő a számlát." Akkor nekik jár jogosan a kórlap.

Továbbra sem értem egyébként mi bajod, örülj, hogy nem neked kell fizetned??

febr. 15. 14:56
 28/37 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sterilek hozzák forgalomba az injekciós tűket látom kötözködni akarsz. A 25 os a legnagyobb úgy tudom és ki szokott a lyukon jönni a genny.
febr. 15. 14:58
 29/37 anonim ***** válasza:
34%

25-ös az egyik legkisebb... 20, 18 az egyszerűen elérhető legnagyobb.

Nem kötözködöm, de egyáltalán nem vagy a helyzet magaslatán. Hol azt írod, hogy steril volt a tű, hol azt, hogy nem. Így könnyen lehet, hogy valami mentális bajod van, és már azt sem tudod mi a valóság, vagy az igazság, hogyha az állatorvos előtt sem tudod már, hogy mit mondtál és mit nem.

febr. 15. 15:02
 30/37 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínű keverem. A lényeg az, hogy a patikában a legnagyobb atmerőjű tűt kértem.
febr. 15. 15:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!