Hogyan szoktathatnám le tacsimat, hogy kisbabánk felsírására ne kezdjen ugatni és ugrálni a kiságyra? Amúgy nagyon jól elfogadta a kicsit, viszi neki mindig a saját játékát, egyszerűen csak vigyázni szeretne rá ill. látni, megszagolni a csöppséget.
Figyelt kérdés
Ha valaki jön hozzánk és fogja a kezében a kicsit, mindig felugrál és nem hagyja az illetőt békén. Egyszerűen túl vehemensen szeretne a baba közelébe férkőzni, játszani akar vele. Nagyon szereti. Nem szeretnénk helytelen módzserrel próbálkozni, mert amúgy nagyon jó a két "kicsi" kapcsolata.2010. nov. 8. 06:40
1/4 anonim válasza:
Csoda,hogy eddig nem jött válasz a kérdésedre! A tacsi kutyád,teljesen természetesen viselkedik,azzal,ha sír a pici,akkor jelzi azzal,hogy felugrál az ágyra! Ha kicsit túllőne a célon,egyszerűen letessékeled az ágyról vagy arrébb viszed,hogy ezt a viselekdést nem helyesled és azt mondod nem szabad! Nem tudom,szoktad-e nézni a kutya suttogó műsorát, ott ez minden esetben bevált!
2/4 anonim válasza:
Örülj neki hogy igy van!!Mások hónapokat dolgoznak hogy rávezessék a kutyát hogy jelezzen ha gond van!!Dicsérd meg a tacsidat.Csak segit hogy észrevedd ,fogd igy föl!
3/4 anonim válasza:
keress fel egy szakembert! az előttem szólók életveszélyes tanácsokkal láttak el-ezt a fajta viselkedést semmiképpen ne jutalmazd ne erősítsd meg mert csúnya vége lehet!
4/4 anonim válasza:
én vok az első
utolsó,te azt mondd már meg hogy abban amit írtam mi volt életveszélyes? ha meg nem tudsz épkézláb ötletet leírni ne is válaszolj! ne okoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!