Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gáz hogy a kutyákat jobban...

Gáz hogy a kutyákat jobban szeretem mint a gyerekeket?

Figyelt kérdés

jan. 21. 23:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
10%
Az állat emberrel szembeni preferálásának egyik közelmúlt béli szánalmas példája és megnyilvánulása volt az a feminista mém, hogy nőként inkább egy medvével találkoznának egy erdőben, mint egy férfivel.
jan. 22. 12:30
 22/44 anonim ***** válasza:
71%

"De az emberi potenciál végtelen, a kutyáé pedig nagyon behatárolt."

Nézz szét, hogy a világban mi megy. Az ember a legkartekonyabb, legszadistabb állatfaj. Nyilván nem mindenki, de egy állat sem olyan rossz, mint sok ember.

jan. 22. 12:35
 23/44 anonim ***** válasza:
75%
21# Azt a feminista mémet te nagyon nem értetted meg. Az ugyanis arról szólt, hogy egy nő sajnos kevésbé érezheti magát biztonságban általánosságban, ha egy random vadidegen férfival találkozik egy kihalt helyen, mint ha egy medvével. Olvass utána nyugodtan, hogy miért, újságíró is taglalta a témát a közelmúltban.
jan. 22. 12:53
 24/44 anonim ***** válasza:
19%

21

Az értelmi színvonal mostanában erősen csökken. Nem, nem arról szól.

jan. 22. 13:32
 25/44 anonim ***** válasza:
10%

22:

Kártékony az ember? Helyes! Pusztítani is kell a környezetet és a többi fajt, hiszen ebből lesz a jólétünk. A szadizmus nyilván probléma, de a természet is kíméletlen, és a macska is játszik az áldozataival. A potenciál végtelen, negatív irányba is. De az emberiség jobbításában csak meghalni szabad, elfáradni soha. A természethez visszatérés nem lehetséges, és nem is vezetne sehova.

23: Dehogy nem értettem meg, csak nem értek vele egyet. A nyugati civilizációban szocializálódott férfiak sokkal kisebb eséllyel jelentenének veszélyt egy nőre, mint egy medve.

jan. 22. 13:35
 26/44 anonim ***** válasza:
34%
25: Még mindig azt mondom, olvass csak utána jobban, hogy miket is művelnek a "nyugati civilizációban szocializálódott férfiak". 23-as voltam.
jan. 22. 20:08
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

26:

Az erőszak minden formája, így a nemi erőszak is arányaiban kevesebb az egész világon, különösen nyugaton, mint valaha a történelem során.

Még a középkori Muszlim vallási fanatikus terrorista Hamasz sem követett el nemi erőszakot az október 7-i mészárlás és túszejtés során/után.

Ellenben az agyrohadás, elmagányosodás, elöregedés soha nem látott mértéket ölt. Nem véletlenül lett a "Brain rot" az év szava 2024 végén.

Ezek tünete az emberi kapcsolatok állattal pótlása.

jan. 22. 20:15
 28/44 anonim ***** válasza:
44%

"Kártékony az ember? Helyes! Pusztítani is kell a környezetet és a többi fajt, hiszen ebből lesz a jólétünk."

Azt ugye tudod, hogy ha belenyúlunk az évmilliárdok alatt kialakult ökológiai rendszerekbe azzal végső soron magunknak ártunk? Olyan mint a kártyavár: ha kilökünk egy kártyát az egész rendszer borul és ráadásul a felső zuhan a legtöbbet. Sajnos az ökológiai rendszerekbe már igen csúnyán belepiszkáltunk, a Föld amúgy önfenntartó rendszer lenne, ma meg bele kell nyúlnunk, hogy ne omoljon össze a kártyavár. Ideig-óráig biztosan sikerül, de a végtelenségig nem tudjuk egyensúlyban tartani a rendszert, ha az magától nincs abban.

jan. 23. 00:44
 29/44 anonim ***** válasza:
11%

Igen, tudom, és azt mondom, inkább ma eszem sok húst, használok műanyagot és nem érdekelnek a természeti katasztrófák, pláne nem 10+ év múlva.

Ezen rendszerek tehetetlensége felmérhetetlenül nagy. És nem is ismerik pontosan a tudósok az összefüggéseket, az egész nézőpont kérdése, hogy egyáltalán a felmelegedés/változás mekkora arányban köszönhető az embernek, és hogy egyáltalán a CO2 szint növekedése biztos akkora baj-e.

1900 táján Párizsban hatalmas problémát jelentett a lókaki. 13 kg jött egy lóból/nap, nemigen lehetett már közlekedni. Egyesek kiszámolták, hogy néhány évtizeden belül ilyen ütemű lóhasználat mellett nyakik fognak gázolni benne. És 1907-ben bejöttek az autók, a probléma a múlté lett.

Itt aggódunk nyugaton a kibocsátáson, miközben Kína, India ezerrel éget. Az atomenergia lenne a legzöldebb, de épp azt fúrták meg a bolond "zöldek".

Szóval vannak fontosabb problémák, az, hogy nőjön a fogyasztásunk, ami hazánkban az EU legkisebbje, Co2 kibocsátásunk is bőven a kvótán belül van.

Volt itt már mindennel riogatás, túlnépesedés, népességfogyás, savas eső, lehűlés, melegedés, aztán végül "klíma változás" lett "globális felmelegedés" helyett, mert rájöttek az okosok, hogy baromira nem egyértelmű, milyen irányba változik a hőmérséklet.

CSAK a pillanat számít. Kifacsarni mindent a jelenből, és rágyújtani a benzinkúton. Én ezt fogom tenni, és senki nem fog megállítani. SOHA nem használok szelektív gyűjtőt. Elvből.

Nekem senki ne mondja meg. Maszkot és oltást, biztonsági övet az autóban sem sikerült rám kényszeríteni, ez sem fog menni.

És ha tényleg vége lesz a dalnak, szomjan halunk akár évtizedek múlva? NA ÉS? Teszek rá, és rá is fogok erősíteni. Az élet véges. Nem az út vége a lényeg, hanem a barátok/élmények az utazás során. Épp az élet végessége teszi értékessé a pillanatot.

jan. 23. 01:05
 30/44 anonim ***** válasza:
68%
Nah, jelentettem én is a kommentjeiteket
jan. 23. 06:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!