Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gáz hogy a kutyákat jobban...

Gáz hogy a kutyákat jobban szeretem mint a gyerekeket?

Figyelt kérdés

jan. 21. 23:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
69%

7 Miért rettenetesen gáz? Kötelezően szeretni kéne minden gyereket? Soha nem értettem mit kell ájuldozni tőlük!? Akinek van, az szeresse, de ne legyen már elvárás, hogy másétól is odáig legyek, meg vissza, az meg pláne ne, hogy vállaljak gyereket, mert a társadalom így kívánja.

Van olyan ismerősöm, aki azért haragszik évek óta, mert amikor eltolta előttünk a babakocsit a pár hetes gyerekével, én csak kisétáltam a kapunkon, köszöntem, és elhaladtam mellettük, nem néztem meg a gyereket. Ha engem nem érdekel, akkor mit nézegessem?

jan. 22. 07:55
 12/44 Sanyi2025 válasza:
30%
Az, mert a kutya egy állat. Nem baj, ha kedveled az állatokat, de ha szerinted ugyanolyan egyenértékű kapcsolatot lehet kialakítani egy állattal, mint egy emberrel, akkor fordulj pszichológushoz.
jan. 22. 07:58
 13/44 anonim ***** válasza:
64%
Utálom a gyerekeket, a kutyákat imádom. :) Egyáltalán nem vagy gáz.
jan. 22. 08:17
 14/44 anonim ***** válasza:
53%

Én a macskákat, és pont jó magasról szarom, le kit mit gondol.

A macska csendes, nyugodt, elvan magában, nem úgy egy kisgyerek, aki ráncigál, tép, nyúz, nyávog, veri magát a földhöz ha valami nem tetszik neki és sorolhatnám.

jan. 22. 10:33
 15/44 anonim válasza:
54%
Egyáltalán nem gáz, mindenkinek tisztában kell lennie a lelki es erzelmi beállítottságaval.ha a kutyushoz vonzodsz ne vallalj gyereket,ez már nem fog megváltozni hidd el.
jan. 22. 11:18
 16/44 anonim ***** válasza:
34%

11:

Nem, nem kell minden gyereket szeretni. Ha az adott gyerek idegesítő, visít, akkor persze, hogy jobb egy olyan kutya, amivel nincs probléma. És nem kell mások gyerekeitől elájulni sem.

Az a rettenetesen gáz, ha általánosságban jobban kedveli valaki az állatokat mint az embereket, legyen az felnőtt vagy gyerek. Attól még lehet, hogy egyiket sem kedveled, csak az egyik kevésbé zavar.

Azért, mert egyedül az emberben van meg a magasabb rendű értelem, a saját fajból kiábrándulás egy szánni való állapot. Nyilván, ha a gyerek még nem elég idős, akkor lehet, hogy nincs még benne mit kedvelni. De az emberi potenciál végtelen, a kutyáé pedig nagyon behatárolt.

jan. 22. 12:05
 17/44 anonim ***** válasza:
17%

Nem egyenértékűt lehet, hanem akár jobbat is. Egy kutya bármikor meghalna a gazdájáért, annyira szereti. A gyerek? Ahogy felnő, nincs is más célja, mint kisemmizni a szülőket, és otthonba dugni őket, amint elég öregek lesznek. Ha éppen nem öli meg őket, mert manapság arfa is rengeteg példa van. Egy híres magyar színészt a fia vert halálra a saját lakásán párezer forintért.

jan. 22. 12:14
 18/44 anonim ***** válasza:
18%

16 "Az a rettenetesen gáz, ha általánosságban jobban kedveli valaki az állatokat mint az embereket, legyen az felnőtt vagy gyerek" "az emberben van meg a magasabb rendű értelem"

Ezeket Te komolyan gondolod? Ülj le kérlek egymagad egy csendes helyen, és alaposan gondold végig.

jan. 22. 12:21
 19/44 anonim ***** válasza:
55%

18: Elég alaposan végiggondoltam.

Az állatokat jobban kedvelni, mint az embereket rettenetesen gáz, hiszen saját faját tagadja meg az alany.

Persze, hogy hűségesebb, és meghalna érted, de ez egy őrző-védő drónra is igaz lehet.

jan. 22. 12:24
 20/44 anonim ***** válasza:
41%
És akkor ott vannak a macskások. Ott még csak a hűség kifogás sincs meg. Hiszen a macska alapvetően vad gyilkos, tiszteli, de nem szereti az embert. Ha lebénulnál otthon, megenne.
jan. 22. 12:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!