Leírod a történeted? Amit eddig te tuttál?
6 hónapja kaptam meg a border collie kutyusomat de már mikor megszületett, akkor tudtam hogy megkapom.Amikor elmentünk érte visszafelé végig az ölemben aludt. Olyan aranyos és okos. Egyből tudta hogy én vagyok a gazdája.Imádom őt.
Én is elmondom!
Én júliusban kaptam. Egy szép nap elmentünk sétálni és anya apa meg a tesóm. Nem volt késő 5 óra. Rengeteg kutya sétált akkor a belvárosba. Nekiáltam sírni hogy nekem kutya kell! Észrevettem egy nagyon apró csivavát! Apa azt mondta ha látunk olyat megvesszük. Kerestünk de nemtaláltunk. Volt egy tacsi hírdetés de már eladták :(
Na igen de nem adtuk föl! Anya talált egy havanese kutya hirdetést. Oda telefonáltunk és ok. Megbeszéltük az időpontot. Vasárnap volt sóval mentünk a mamához enni. Azt mondták kaja után menjünk. A mama lehurrogott hogyminek ide kutya. 25000ft volt és mindenki adott pénzt.Elmentünk a Bulcsú utcába ott lakott a Szilvia.Sok pöttöm kicsi havanese kölyök volt. 2 lány és a többi fiu. Az anyuka ugatott de nagyon. Őt le kellet fogni. Töpi volt az anya neve. Kislányt vittunk és néhány papír azt cső. Megvettük mentünk vissz a mamihoz és ott elaludt. A mamiból egy manó lett aki imádta a kis Szofit. Istenem de cuki volt!
Én nem akartam, hogy legyen kutya, mert afféle "lebemann" élete élve féltem a kötöttségektől és az ezzel járó felelősségtől. Aztán a párom unszolására vettünk egy spánielt, majd egy idő múlva mégegyet. Először fura volt, de nagyon megszerettem őket. Egyszerűen imádom őket, olyan, mintha a gyerekeink lennének. Aranyosak, velük megyünk nyaralni, ahová csak lehet, visszük őket. Sőt, direkt úgy is dolgozom, hogy itthon, hogy együtt legyen a "falka". Sokan mondják, hogy jönnének hozzánk kutyának.
Nagyon édesek! :) Na , látod? Ugye hogy jó ha van valaki aki
mindig szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!