Miért csinálja ezt a kutyám?
Sokszor ha csak fekszem és olvasok, megáll előttem és nyüszögni kezd, ha nem reagálok hátrébb lép párat és nyüszög tovább. Majd leül és megint nyüszög (mintha vékony hangon azt mondaná hahó, biztos ismeritek). Aztán masíroz fel-alá.
Sokat vagyok vele, játszunk, sétálunk, velem alszik, így nem hiszem, hogy törődéshiánya lenne.
Még mindig várom a választ, miért topog hátrafelé a kutyám, miközben szó nélkül nézek rá nyüszögés közben.
(Én arra gondoltam, hogy megijed. Mivel sokat beszélek hozzá mindenféle szituációban, sokféleképpen, ilyenkor nem tudja mire vélni, hogy nem szólok semmit és testbeszédet sem lát. De én csak tippelgetek, tapasztaltabb válaszára vagyok kíváncsi.)
A kutyád figyelmet kér. A hátrálás egyéni variáció.
Nem tetszik? Kérd meg, hogy ne tegye.
Látatlanban viszont SENKI nem fogja megmondani neked, hogy fajának, fajtájának, korának megfelelő mennyiségű és minőségű foglalkozásban ÉS pihenésben részesül-e. Vagy hogy megtanult-e valaha a gazdi nélkül pihenni. Pontosabb diagnosztikához keress fel egy számodra szimpatikus oktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!