Bolhás a kutyám sajnos eléggé van benne.. Vettem rá ampullát amit felkelett vizezni de félek lefujni mert félek hogy a fűbe kioattog a bolha a gyerekeket megcsipja.. Szerintetek mi lenne a jo erre vagy mit csinaljak?
Mióta bolhás? Ha nagyon az, akkor nem tegnap kezdődött ez!
Fürdetni kell, nem fújni! És mindent bolhaírtani, ahol jár. Gondolom kerti dísz a szerencsétlen kutya valami szar óllal. Azt is teljesen ki kell fertőtleníteni.
Egyébként a legjobb az lenne, ha a gyerekvállalás helyett iskolába járnál és megtanulnál helyesen írni, meg felszednél némi felelősség tudatot.
Nincs konkrétan bolhairtó?Ne riasztót vegyél.Attól,ha le is ugrik, utána úgyis meghal}nak (a bolhák),nem? Nekünk amikor a cicánk volt lebolhairtózva, anya azt mondta, hogy 3 napig ne simogassuk.
(Én nem értek hozzá.)
*Ja és mégegy,a macskáknál még olvastam ilyet,hogy ha bolhás egy állat, nagy esélyes van rá,hogy férges is,
szóval lehet,hogy optimális lehet majd féreghajtót is beszerezni; nekünk anya úgy csinálta régen macskának, hogy porrá törte a féreghajtót, és májkrémre rakta. (Nemtom ez így szakszerű-e, szerintem jó ötlet volt. Vagy nemtom,lehet,hogy eleve a féreghajtó por állagú volt; nagyon régen volt már, nem emlékszem; bocsi,ha butaságot írtam.
#5:
A porrá zúzott gyógyszerrel csak annyi a probléma, hogy úgy sokat veszít a hatóképességéből.
Az emberi gyógyszereket is ugye ezért kell egybe lenyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!