Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon hiányzik a kutyám,...

Nagyon hiányzik a kutyám, mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

2 hónapja halt meg, ráadásul egy baleset miatt. Belém rohant hátulról egy nagytestű kutya, elestem, eltörött a bordám, addig az enyém ( kg) meglépett és sajnos csak elütve lett meg. Senki nem segített keresni sem. Egy idős nénitől örököltem, egy évig volt nálam, sokat fejlődött, de 1 évig nem volt tanítva és ez meglátszott. Pórázon nagyon szépen sétáltunk, meg már magától ment a helyére, nem ugrált, tudta a parancsokat.

Nagyon hiányzik, a legjobb barátom volt.

ma 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk új kutya segített. Nem fogja pótolni, de segít betölteni az űrt, amit az előző hagyott maga után.
ma 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokára.

Nekünk 16 évig volt talált kisebb testű kutyánk. Felvittük hogy megkeressük a gazdáját.

Öreg volt és beteg lett..

Nagyon hiányzik.. már nem lesz másik a körülmények miatt.

Olyan jó volt. Nem volt agyonnevelve" csak azt kellett megtanulnia hogy ha rákiáltottam hogy állj, akkor álljon meg.

De.. amikor hazamegy az ember.. éésss olyan örömmel tudják fogadni.. és kis hülye mindennek annyira örült.. ha érezte hogy az ember szomorú, akkor odaült nyomkodta a kis hülye orrát..

Igaz tudott duzzogni is, de egy kis simogatással játékkal egyből örült.

Szeretett lent rohangálni, játszani. ..

Kicsit várjál és gondold át hogy be tudsz fogadni egy másikat ?

Tényleg át kell gondolni, mert hosszú időről van szó.

De igazi kis hűséges társak.

ma 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudok, ő is a szomszédban volt tartva, ahol a néni lakott, mert 1,5 méteres kerítés volt, nekem nincs és lehet el is költözöm. Előtte a néni másik kutyáját is a sajátomként szerettem. Hát sajnos neki a nevelését nagyon elcseszték, napi több órát próbálkoztam vele, de még így is az első pillanatban lelépett.

"De.. amikor hazamegy az ember.. éésss olyan örömmel tudják fogadni.. és kis hülye mindennek annyira örült.. ha érezte hogy az ember szomorú, akkor odaült nyomkodta a kis hülye orrát.."

Nekem a cicáim ilyenek.

ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!