Tényleg gáz hogy hiányzik a 14es fogam ? (Jobb felső első rágofog)
Sajnos amíg oda nem vándorol a két szomszédos fogad, látszani fog.
Pótlás?
nagyon elöl van az látszani fog akármi van
nekem 15 25 nincs meg és még az is látszik ha nagyon mosolygok
es ha bár már s mellete levö fogak arra fordultak még igy se láthatatlan
fog potlás protézis stb. drágának drága de több lépcsös igy eltudod huzni a pénz részét, most h kihuzták kell neki 3 hónap h regenerálodjon s helye, már kérhetsz is idöpontot addigra konzultáciora megnézik és ha minden egyéb jo akkor megy bele az implantátum annak is idö kell mire jo lesz 2-3honap aztán fog aztán minta es fog készités pár hét. és kész
szóval nem egyböl kell kifizetni egy milliot addig lehet spórolni rá.
én most négyet csináltatok igy volt 800k az implant szoval neked kb 200 + a fog majd de az már ennek a töredéke. Diák melozol nyáron ls sima ügy
de feltétlen kezd el a folyamatot mert ha nem és a fogad srra fordulnak még fogszabályoznod is kell h ujra helyet csináljanak ott neki az mrg sok idö és sok macera
Őszintén? Tényleg gáz.
De diakmunkaval tenyleg siman osszehozod az implantátum árát.
Addig jo, amig nem kezdenek el vandorolni a szomszedos fogak, mert onnantol kezdve esélyes, hogy nem lehet potolni, csak ha fogszabályozóval helyet nyitnak neki.
Menj el egy konzultációra és menj el diakmelozni. En is jartam hétvégente 17-18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!