Január 1-én hánykor sétáltatjátok meg először a kutyát?
Figyelt kérdés
Reggel 1-2-kor lehet? Az én kutyám nem fél a tüzijátéktól. 9-kor szokott este sétálni. Este 6-kor értünk haza és jelezte 9-kor hogy le szeretne menni. Fél 10-kor megsajnáltam, gondoltam úgy se fél és csak leviszem a ház elé, de valami őrült az ablakból dobált ki valamit, úgyhogy a kapuból fordultunk is vissza. Hajnali 3-kor szerintetek le lehet menni egyet sétálni? Akkorra általában abbahagyják a durrogást?
Budapest
dec. 31. 22:04
11/14 anonim válasza:
Akkor vidd, ha már nem hallassz durrogást. Igazából az a para, hogy ha nem is fél tőle a kutya (az enyém szrik rá), ott a kockázat, hogy valami debil az emeletről hajít le valamit.
12/14 anonim válasza:
Már nem releváns, de 22 után és reggel 8 előtt vittem le. Ez volt az első szilvesztere, este már ölben vittem le a zárt kutyafuttatóig, ahol dupla pórázon volt, míg elvégezte a dolgát, utána szintén ölben a lakásig.
14/14 anonim válasza:
Itt este 18 órakor kezdték, de hamar abba is hagyták, aztn éjfélkor volt nagy tüzijátékozás. Egy órakor simán ki lehetett menni a kutyával. Ez egy nagyközség Budapesttől nem messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!