Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakabátok rám ragadtak,...

Kutyakabátok rám ragadtak, egy üzlet bezárásából. Szerintetek ezeket el lehet adni, vagy adományozni, van erre igény nálunk itt ahol mondhatni gyenge telek vannak szerintetek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 00:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Hát most sok helyen mínusz 4 fok van, úgyhogy biztosan lenne rá igény.

Tedd fel a marketplace-ra, ha nem megy el, akkor egy állatotthonban lehet hogy örülnének a rövidszőrű kutyusok neki.

tegnapelőtt 00:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom, utána kéne nézni, mert fogalmam sincs mennyi ezeknek a bolti áruk általában.
tegnapelőtt 00:52
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Temun nézd meg. Általában mindenki onnan rendel. Ha picivel olcsóbban adod akkor el fog menni.
tegnapelőtt 00:58
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Próbáld meg több darabos csomagban eladni őket Vinteden, Marketplace-en, Jófogáson stb-n.

Ha nem sikerül, még mindig felkereshetsz menhelyeket. Vagy persze alapból is.

tegnapelőtt 01:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi,ez jó ötlet,jó oldalak
tegnapelőtt 01:56
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Én kaptam egy nagy halom kistestű kutyaruhát. Nincs is kutyám.

Van a közelben egy Fressnapf, ahol ki van rakva egy nagy adománygyűjtő doboz. Oda behajítottam, nem akartam pepecselni vele.

tegnapelőtt 07:45
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem létszükséglet, hogy pénzhez juss, akkor bármelyik állatmenhely nagyon örülne egy ilyen adománynak.
tegnapelőtt 08:17
 8/11 anonim válasza:
83%
Sok kutyuson látok, biztos van rá igény.
tegnapelőtt 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Hírdesd meg nyugodtan, ezek a rövidszőrű szobakutyák 10 fokban már dideregnek.
tegnapelőtt 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

A menhelyek max tárolgatják vagy licitet írnak ki rájuk. Nem arra van a ruha, hogy 0-24 a kutyán legyen, hanem csak a séták idejére (a menhelyek meg általában kint tartják a kutyákat, kennelben). Ha rajtuk hagyod, egy hét múlva kipirosodik a bőrük és viszketni fognak.

Szerintem próbáld meg eladni vagy úgy add oda egy szervezetnek, hogy nyugodtan rakják fel licitre, ha a befolyt pénz jobban jön nekik.

tegnapelőtt 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!