Kutyakabátok rám ragadtak, egy üzlet bezárásából. Szerintetek ezeket el lehet adni, vagy adományozni, van erre igény nálunk itt ahol mondhatni gyenge telek vannak szerintetek?
Hát most sok helyen mínusz 4 fok van, úgyhogy biztosan lenne rá igény.
Tedd fel a marketplace-ra, ha nem megy el, akkor egy állatotthonban lehet hogy örülnének a rövidszőrű kutyusok neki.
Próbáld meg több darabos csomagban eladni őket Vinteden, Marketplace-en, Jófogáson stb-n.
Ha nem sikerül, még mindig felkereshetsz menhelyeket. Vagy persze alapból is.
Én kaptam egy nagy halom kistestű kutyaruhát. Nincs is kutyám.
Van a közelben egy Fressnapf, ahol ki van rakva egy nagy adománygyűjtő doboz. Oda behajítottam, nem akartam pepecselni vele.
A menhelyek max tárolgatják vagy licitet írnak ki rájuk. Nem arra van a ruha, hogy 0-24 a kutyán legyen, hanem csak a séták idejére (a menhelyek meg általában kint tartják a kutyákat, kennelben). Ha rajtuk hagyod, egy hét múlva kipirosodik a bőrük és viszketni fognak.
Szerintem próbáld meg eladni vagy úgy add oda egy szervezetnek, hogy nyugodtan rakják fel licitre, ha a befolyt pénz jobban jön nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!