Első kutyának foxi?
Úgy látszik akkor ezek szerint nem foglalkoztatok túl sokat ezzel a „tenyésztős-témával”, mert különben tudnátok, hogy a szaporítás nem csak az idegrendszerre, de a kutya egészségére is nagyon káros lehet.
De én eleve nem értem, hogy hogy tudnak ennek bedőlni az emberek: ha minden fontos körülményt megadna az anyakutyának és a kicsinek, már hogy érné meg neki eladni őket kb. 10.000 Ft-ért?
Kérdező, elég nagy szerencséd volt az eddigi kutyáiddal. Természetesen szapis kutyából is lehet tökéletes ebet nevelni, nem mindig történik meg a rossz... De azért azt kívánom neked, hogy továbbra is legyen ilyen szerencséd.
Foxim volt elsonek. Igazi tragedia. Ha kotelidegeid vannak es minden nap mesz futni vele,akkor is keves!!!! Az ivaros dominans 1,5 eves fiu amstaff egy puding a foximhoz kepest. Most tudtam meg,mi az a nyugalom,kiszamithatosag es felelosseg. Ezek a foxibol hianyoznak.
Ha a szenvedelyed a futas ,8-25 km naponta,akkor legyen foxid. Es meg azutan is lenyomja az osszes kutyat jatekban es birkozasban. Mindig figyelned kell,mikor kezdemenyez verekedest( szeret kotekedni) ,es el kell hivnid es elhagynotok a teruletet. Az enyem lehuzott 5,5 km-t folyamatos sprintben es utana meg futkosott orakig boldogan.
A gyerekektol nem turi el a jatszadozast,mint az amstaff. Nem engedheted gyerek kozelebe,hamar elpattan az agya.
Karakteres,akaratos,hatarozott,eros,kitarto kutya. A nap minden perceben kuzdenem kellett a falkavezersegert. Mindig tesztelt.
Ha foxid volt egyszer,utana a pitbull,amstaff hasonlok kis kezesbarany pudingok.
Egy foxinak nem eleg a kert!! Vinned kell felfedezni uj helyekre. Jartam vele soppingolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!