Egy öreg németjuhász kutya megtudd szeretni ugy mindegy fiatal?
*meg tud
*mint egy
Elsőre.
Ha van macska, inkább ne vigyél oda kutyát.
Egyébként a kutyák nem szeretnek, csak ragaszkodnak ahhoz, akitől a kaját kapják.
Még az 5 éves kutya sem öreg nemhogy az 1. Ideje lenne már elengedni ezt a hiedelmet hogy ha nem visszük haza 12 hetesen a kutyát akkor nem fog “megszeretni” meg hozzánk nőni.
Én egy ideje felnőtt kutyákat fogadok örökbe, fogadtam már be 12 éveset is. Mintha mindig együtt lettünk volna
Nem befolyásolja az életkor, hogy mennyire fog megszeretni/ragaszkodni/hallgatni rád, de macska mellé érdemesebb kölyköt vinni vagy olyan kutyát, akiről tudott, hogy macskával élt vagy le lett tesztelve, hogy jön ki a macskával. Egyedfüggő, hogy hogy reagálnak a cicákra, de a macsekon is múlik valamennyire, hogy milyen lesz a kapcsolat.
Mindig mosolygok magamban, mikor a kutyás társaságunkkal sétálunk és a "csakkölyökjöhet, mertjobbankötődik" gazdik szívnak a kutyájukkal, mert nem tudják letiltani a sz*rzabálásról, vagy mert elszaladnak a vad után, az én két évesen örökbefogadott kutyám meg első szóra ott van mellettem, sőtt, sokszor olyankor is jön, mikor mások hívják a saját kutyáikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!