Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy öreg németjuhász kutya...

Egy öreg németjuhász kutya megtudd szeretni ugy mindegy fiatal?

Figyelt kérdés
Szeretnék örökbe fogadni egy Német Juhász kutyust és az lenne a kérdésem hogy az öregebbek (1-5) ugyanugy megtudnak szeretni mint a fiatalok? És tudnak barátkozni cicákkal ?

dec. 27. 06:37
 1/8 anonim válasza:
97%
1 éves nem öreg. Éppenhogy csak kamasz. A 14-15 éves az öreg.
dec. 27. 06:45
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

*meg tud

*mint egy

Elsőre.

Ha van macska, inkább ne vigyél oda kutyát.

Egyébként a kutyák nem szeretnek, csak ragaszkodnak ahhoz, akitől a kaját kapják.

dec. 27. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Az még fiatal. Az öreg az 10 év feletti. Ha kaját adsz, jól bánsz vele tanítgatod, akkor ragaszkodni fog hozzád. A macska az egyén/fajta függő, hogyan viseli el egy kutya.
dec. 27. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Még az 5 éves kutya sem öreg nemhogy az 1. Ideje lenne már elengedni ezt a hiedelmet hogy ha nem visszük haza 12 hetesen a kutyát akkor nem fog “megszeretni” meg hozzánk nőni.

Én egy ideje felnőtt kutyákat fogadok örökbe, fogadtam már be 12 éveset is. Mintha mindig együtt lettünk volna

dec. 27. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem befolyásolja az életkor, hogy mennyire fog megszeretni/ragaszkodni/hallgatni rád, de macska mellé érdemesebb kölyköt vinni vagy olyan kutyát, akiről tudott, hogy macskával élt vagy le lett tesztelve, hogy jön ki a macskával. Egyedfüggő, hogy hogy reagálnak a cicákra, de a macsekon is múlik valamennyire, hogy milyen lesz a kapcsolat.

Mindig mosolygok magamban, mikor a kutyás társaságunkkal sétálunk és a "csakkölyökjöhet, mertjobbankötődik" gazdik szívnak a kutyájukkal, mert nem tudják letiltani a sz*rzabálásról, vagy mert elszaladnak a vad után, az én két évesen örökbefogadott kutyám meg első szóra ott van mellettem, sőtt, sokszor olyankor is jön, mikor mások hívják a saját kutyáikat :)

dec. 27. 16:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! #2 Szerintem meg tudnak! Akinek volt állata az biztos tudja, hogy tudnak
dec. 27. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha menhelyes kutyáról volna szó, azt sokszor felmérik, hogy másik kutyát, macskát, gyereket, hogyan viseli el a kutya.
dec. 27. 18:41
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
85%
A macska elviselésére minden kutyát meg lehet tanítani, ha te vagy a falkavezér.
dec. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!