Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Top York Stars kutya kennelbol...

Pötyi2024 kérdése:

Top York Stars kutya kennelbol vennetek kutyat? Az Elitepuppy weboldalról? Jofogas, Startapró: ezeken is hirdet.

Figyelt kérdés

#Top York Stars #Elitepuppy
dec. 15. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Aki Jófogáson is hirdet, az nálam eleve kiesett.

Ránéztem a Top York Starsra, egyből egy merle kutya mosolygott rám. Kösz, nem

dec. 15. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Itt aligha lesz válasz, tapasztalat, FCI regisztrált, de ennyi az info.
dec. 15. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Fent van a Wuuff-on is, úgyhogy nem tűnik rossz kennelnek.
dec. 16. 08:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább máshonnan vettem meg drágábban a kiskutyamat. Nem ok nélkül.
dec. 17. 00:19
 5/8 anonim válasza:

Az igényes, tiszta, papíros szaporítótelep mintapéldánya. A kiskutyák gyárban nevelkednek, rengeteg más fajtát tenyésztenek más-más kennelnév alatt. Csivava, yorki, uszkár, ausztrál juhász, mind a divatos fajták. Gyakorlatilag az elitepuppy oldal mind ez az egy cég, aki egy emberhez köthető. Rájöttek, ciki, hogy egy kennelnéven ennyi fajta működik, ezért sok-sok kennelnevük lett.

A kutyusok gyárban nevelkednek, a szukáknak soha nincs kiállítási eredménye, a kanoknak is csak ritkán, és csak azoknak, akiket sztárfelvezető hord kiállításra.

Állítólag hatalmas telepe van, ahol személyzet látja el a kutyákat. Ezért ilyen hihetetlenül olcsók nála a kutyák, mert konkrétan termelés folyik. A kutyák nem szenvednek, nrm éheznek, nem koszosak, de annyian vannak, szerintem még nevük sincs. A kennelnevek valósak, törzskönyvek valósak, számlák valósak, így megfoghatatlan. Sok ember pedig behasal a fancy-luxy kennelneveknek, és a médiamunkának (FB, instant, stb, állítólag erre is külön embere van) ami mögött nincs szaktudás.

dec. 18. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:

5/5 anonim

Pontosan erre jöttem ra a hetek alatt míg vártam a kutyamra. A sok kérdésem es az ő felrevezeteses próbálkozásai után nincs üzlet. Foglalot visszakaptam. Nagyon jól működtek a megerzeseim. Sorolhatnám a példákat 1. Letagadta hogy merlet látok a FB fotón. Hogy az biewer. Ugyanis feltettem egy fontos kérdést a merlevel kapcsolatban. Kioktatott hogy az biewer. Most meg ugyanaz a kutya merle a wuuffon. A barátnőm felhívta oket a kinézett kutyám várható súlyával kapcsolatban. Kiderült hogy nekem hazudott. Mini ebet kaptam volna a standard helyett. Aztán a táp, oltas, stb. Hamar rájöttem egy kérdésem után hogy ő nincs is a kutyák mellett. Amikor meg megtudta hogy privát érdeklődöm feloluk es megosztottam ketelyeimet néhány taggal kiborult es rágalmazási perrel fenyegetett. Olvastam hogy lehet pénzért is egészségügyi papírt szerezni. Hogy a versenyeken is mi megy. Olyan boldog vagyok hogy meghiúsult az üzlet ! Ő lépett vissza látván hogy kukacoskodok. Hogy kioktatott sokszor! 26 éve tenyeszt egy max 30 eves nő !! Haha!!!

dec. 19. 04:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Soha senkinek nem ajánlom az elitepuppy / top York Stars es társai kennelt. ! Tenyesztelep!
dec. 19. 04:53
 8/8 A kérdező kommentje:

1/7 anonim

Az nem merle hanem biewer :) mondta a kérdésemre. Azóta a wuuffon merle lett!

dec. 19. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!