Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vajon miért csinálja ezt a kutya?

Vajon miért csinálja ezt a kutya?

Figyelt kérdés

Benti kutyus, az ágyra is felmehet.

Éjszaka elkezd nyüszögni hogy fel akar ugrani az ágyra, miközben megvan rá a lehetősége, de ő azt szeretné ha arrébb mennék és oda ugorhatna fel, ahol pont fekszek legnagyobb álmomban hajnal 2-kor.

Ezzel azt éri el hogy felébreszt minket.

ma 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Le kell tiltani róla és nem fogja csinálni.
ma 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom nálad is ezért csinálja vagy sem, de nálam két dolog miatt csinálja ezt, az egyik hogy a felugráshoz nincs akkora helye, mármint ahova érkezhetne nincs elég hely

a másik hogy szimplán szereti azt a helyet, pont ott akar aludni...

én amúgy este egyáltalán nem szoktam vele aludni, le van tiltva estére az ágyról, van külön ágya neki is, nem engedem fel estére, nappal persze feljöhet aludni az ágyba ha mondjuk könyvet olvasok ott vagy bármi, de este nem szabad neki

ma 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan vacka, ami kutyaházra hasonlít éjszakára? Lehet éjjel fázik, ha nincs ilyen kvázi háza.

Én egy szék alá vackoltam éjjelre, ráterítettem egy anyagot körbe bejárattal, így volt egy szeparált része, amit saját testével melegített.

ma 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!