Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van az utcákban egy női kutya...

Van az utcákban egy női kutya most néztem és kint van teljesen a nemi szerve nem tudom mit csináltak szegény kutyával de csüng neki az egész cipeli magával.Hívjam a rendőrséget vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
A jegyző itt nem tesz semmit mert már pár hónapja felmentem hozzá más kutyák ügyéből és le se szarja.

#kutya #rendőrség #kínzás #Allatrendorseg
aug. 20. 19:20
 1/8 anonim válasza:
71%
Szerintem neten állatvédőket keress oda jelentsd!!! Lehet erőszakolják!!!!!!
aug. 20. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Holnap lefotózom mer kép is kell a kutyáról a jelentéshez. De mivan akkor ha letagadják hogy ők nem csináltak vele semmit. Szegénykém mit élhetett át rákos ciganyok...
aug. 20. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint méhelőesése van? Mióta lehet? Hol van a kutya, kertben, udvaron, hol vannak a gazdái? Én először a gazdáknak szólnék, ha elképzelhető, hogy nem vették még észre. De az is lehet egyébként, hogy vemhes volt, most szül és a magzat lóg ki belőle, esetleg a méhlepény, és húzza maga után...

Mindkettő állategészségügyi vészhelyzet. Ha a gazda nem elérhető vagy nem kooperatív, nem hajlandó semmit tenni, akkor helyi állatvédő szervezet nincs? Vagy a közelben esetleg.

Egyébként ez nem állatkínzás következménye, mert természetesen is előfordulhat (mármint a méhelőreesés is), de ha nem viszik állatorvoshoz ilyen állapotban, az már kimeríti az állatkínzást.

aug. 20. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs helyi állatvédő szervezet, akkor a Szurkolóknak kellene szólni.
aug. 20. 19:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőlük nem tudják mi van vele. A kutya még nem szült. Sok gyermekük van és az egyik "kislány" olyan 10 éves körül lehet azt mondta lehet úgy megba***ták hogy kijött neki.Így fogalmazott az a kis rib*nc.
aug. 20. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt nincs semmi állatvédő szervezet én adok enni az összes "kóbor" kutyának már elegem van a polgármesternek is írtam már lassan 1 éve azóta is ír vissza fele... Mocskos aljas ciganyok az egész már ezt nem lehet bírni.
aug. 20. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Méhelőesés. Állatorvos kell,aki megműti. De gyorsan,mert elpusztul fertőzésben!

Tegyél róla képeket a facebook-ra! Állatvédőknek írj,messzebbről is odamennek!

Település,megye?

aug. 20. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp írok nekik!
aug. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!