Van az utcákban egy női kutya most néztem és kint van teljesen a nemi szerve nem tudom mit csináltak szegény kutyával de csüng neki az egész cipeli magával.Hívjam a rendőrséget vagy mit csináljak?
Mármint méhelőesése van? Mióta lehet? Hol van a kutya, kertben, udvaron, hol vannak a gazdái? Én először a gazdáknak szólnék, ha elképzelhető, hogy nem vették még észre. De az is lehet egyébként, hogy vemhes volt, most szül és a magzat lóg ki belőle, esetleg a méhlepény, és húzza maga után...
Mindkettő állategészségügyi vészhelyzet. Ha a gazda nem elérhető vagy nem kooperatív, nem hajlandó semmit tenni, akkor helyi állatvédő szervezet nincs? Vagy a közelben esetleg.
Egyébként ez nem állatkínzás következménye, mert természetesen is előfordulhat (mármint a méhelőreesés is), de ha nem viszik állatorvoshoz ilyen állapotban, az már kimeríti az állatkínzást.
Méhelőesés. Állatorvos kell,aki megműti. De gyorsan,mert elpusztul fertőzésben!
Tegyél róla képeket a facebook-ra! Állatvédőknek írj,messzebbről is odamennek!
Település,megye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!