Tüzelő bugyit le-e szedi magáról a kutya? Mert ezt akarunk neki venni,ugyanis az ivartalanítást mellőzük mert így is túlsúlyos. És még jobban elhízna és belepusztulna a többletbe,így is nehezeben lélegzik már.
Inkább rendesen kellene etetned és mozgatnod a kutyát.
Nem az ivartanítástól hízik el, hanem attól hogy sokat kap enni, és keveset mozog.
A tüzelőbugyit amúgy jó eséllyel leszedi magáról - van amelyik kutya megtűri, és van, amelyik nem.
Hosszú távon a kutya egészsége érdekében a helyes megoldás a megfelelő mennyiségű és minőségű élelem, a megfelelő mozgás és az ivartalanítás.
Nem azért mellőzitek az ivartalanítást, mert túlsúlyos. Hány kérdést fogsz még feltenni ahelyett, hogy megfogadnád, amiket írunk?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__12882436-kol..
Ma 14:26-os, köszi, hogy belinkelted a másik kérdést!
Azért válaszoltam, mert azt hittem, hogy egy valóban tanácsot, segítséget kereső kérdés.
De nem az!
Szóval szerintem ugorjunk is, ilyenekre nem kell időt vesztegetni.
Majd ha surgossegi mutet kell gennyes mehgyulladas miatt, azt aztan biztos jobban fogja birni.
Na hagyjuk is inkabb.
Eddig senki nem említette, de Kérdező, létezik fogamzásgátló injekció kutyáknak is. fél évente kell kapnia, akkor biztos hatékony.
Egy időben a mi kutyánk is kapott ilyet, persze ettől függetlenül sose szökött ki, az is segített.
Arra viszont figyelni kell, hogyha nem akarod műtetni, hogy hosszú távon legalább 25% esély van rá, hogy gennyes méhgyulladása legyen, ha nem szül rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!