Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » , van egy 5 hónapos amstaff...

, van egy 5 hónapos amstaff kutyám már meg kapott 4 oltást ès a véleményetekre vagyok kíváncsi nektek hogy tetszik sokan mondják hogy nagy a mértéhez kèpest szerintetek is nagyobb a kelleténél? A kèpek nem lettek jók most csináltam

Figyelt kérdés
Amstaff
dec. 8. 22:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A keverék kutyádnak rohadtul nem kint a helye! Pláne nem láncon! És igen, tk nélkül a kutyád keverék. Sajnos nem is a legszebb. Valami bull van benne, ez igaz, de bull keverékből annyi van, mint égen a csillag.
dec. 9. 18:02
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem értitek meg csak a láncot hajtod 1 ejszakára volt megkötve mert a háza ellbaszodot de akkor is volt tető a feje fölött nem hagytam kint semi nélkül ennyire nehéz a fellogásotok, már meg csináltam az olját mèg hozá szilikátbol meleg van neki a kazán hejseg mellet van az is adja a meleget meg aszt mondod kutyának nem kint a heje akkor holl ? Be vigyem a szobámba?
dec. 9. 18:26
 23/32 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem foglalkozol a magyar parasztokkal, akkor ne kérdezz tőlük egy magyar internetes oldalon. Kérdezd a tesóidat, majd ők adnak jótanácsot.
dec. 9. 18:41
 24/32 A kérdező kommentje:
Jah az nem volt baj hogy cigányozot akor ne szóljak semit sztm szépen írtam mire eza cigányozas inkább az ijen ne cigányozon menyen visza anyucihoz oszt feküdjön le neked meg 23: nem monta senki hogy kötelező válaszolni szóval ne is tedd !!
dec. 9. 18:45
 25/32 anonim ***** válasza:
8%

Nem biztos hogy ennyire bunkón kellene itt sokaknak válaszolni.

A magyar kutya tenyésztés egy rakat fos ma már.

A srac leirta hogy a szülők tk sak..( ezekkel van teli az állatorvosi rendelő,egészségre tk- s kutyaknal ne hivatkozzunk mert korantsem azok.

Ha a szülők valóban tk- sak akkor ti miert fujjogtok rá??

Mar az sem mindegy kitől való?

Akkor most a tk fontos vagy nem?

Eszem megáll..

dec. 10. 17:52
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

A kutya nem tk-es, tehát keverék. Méghozzá egy igazi putris keverék, amelyiket bár nincs aljszőre, de 4 hónaposan kihajítanak télen a hidegbe és láncon tartanak.

Csak a szaporítással és ezzel a fajta állattartással van a baj. Semmi mással. A kedves c-kategóriás kérdezőnek nem kellene kutyát tartani.

dec. 10. 19:39
 27/32 A kérdező kommentje:
nics hidegbe már 4 szer irtam le hogy fujámeg mikor csak aszt hajtod szilikátbol van a háza a kazán mellet tehát meleg van neki és nics láncon tartva akkor is aszt hajtod te majom
dec. 10. 20:07
 28/32 A kérdező kommentje:
már fell mergelnek verjem 4 szer le irtam hogy nincs hidegbe se lancon tarva akor is mondják
dec. 10. 20:09
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A kutya 4 hónaposan kint van. Pedig ez a fajta nem kerti dísznek van! És a fotókon láncon van, nyilván nem először és nem utoljára. És az írásaid alapján csak f.sznövelésnek kell.
dec. 10. 20:17
 30/32 A kérdező kommentje:
hidd ell nem egy kutyával menőskodok , a kutyát nevelem el montam már de akkor ell mondom megint nincs láncra verve se a hidegbe melegen van szilikát bol van a háza és a kazán mellet van meleg ben van képen láncon volt mert ell romlot a háza es a fásba meg kőtőtem egy éjszakára most a házba mégse vihetem be de mar kész a háza eszt 5 ere mondom akkor is az megy hogy láncra verve van a kutya mindenbol csak a rozsat veszitek ki
dec. 10. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!