Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » , van egy 5 hónapos amstaff...

, van egy 5 hónapos amstaff kutyám már meg kapott 4 oltást ès a véleményetekre vagyok kíváncsi nektek hogy tetszik sokan mondják hogy nagy a mértéhez kèpest szerintetek is nagyobb a kelleténél? A kèpek nem lettek jók most csináltam

Figyelt kérdés
Amstaff
dec. 8. 22:20
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
dec. 8. 22:21
 2/32 A kérdező kommentje:
vagyis a korához képest nagyobb ell irtam sorry
dec. 8. 22:24
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem láncon van tartva a kutya :/

Emlékszem, te van az, aki elvileg tenyésztőtől vett kutyát, de már akkor is megállapítottuk többen, hogy a fülvágás nem lett az igazi, ez sajna itt is látszik, hogy nem szép munka.

Az is kiderült, hogy szaporítós a kutya. Mivel nem törzskönyves ezért lényegében bármilyen mix lehet, megjósolhatatlan, hogy mekkora lesz, de ezekből a képekből nehéz megmondani, hogy milyen a kutya.

dec. 8. 22:29
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hidegben kint egy rovidszoru kutya. Es lancon.

Sirok komolyan.

dec. 8. 22:40
 5/32 A kérdező kommentje:
Megint a negatív kommentek figyeljetek most az egyszer le láncoltam ezért mert a kutyaház ell baszodot és nagyon féltem is kb èfèl felé is ki mentem hozá mert még soha nem volt le láncolva egyébként a kutyaól szilikátbol van jó meleg van neki ott, most a házba mègse vihetem be
dec. 9. 05:17
 6/32 A kérdező kommentje:
A származását illetően, a tesómnak volt egy amstaff törzskönyve mindene meg volt tenyésztől vette és ell vitte egy szintén törzskonyves fajtiszta amstaffhoz és így született meg a kutyám anya és az apja is törzs könyves de doktor nézte minden oltást meg kap és Joll nevelem szeressük de nem is aza lényeg mien fajta vagy hogy honnan van aza lényeg hogy szeretetben nöl fell és a véleményetekre vagyok ki váncsi a kutyárol nem a láncrole
dec. 9. 05:21
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezek teljesen használhatatlan képek. Azon kívül, amit már szóvá tettek, hogy láncon van a kutya, semmi nem látható rendesen.

Nincs mihez viszonyítani a méretét, és lehet csak az előnytelen fényképezés miatt, de inkább tűnik hájasbak, mint izmosnak, ami egy 5 hónapos kutyánál még nem akkora gond, mint egy felnőtt példány esetében.

Sokan mondják, hogy nagyobb a kelleténél?

Annak oka lehet, pl hogy valóban nagyobb, és nem staffordshire.

dec. 9. 05:30
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
A képek annyira rosszak, hogy semmit sem lehet megállapítani belőlük. Nincs mihez viszonyítani az arányokat. Annyit én is látok, hogy el van hízva a kutya, ami főleg fiatalon nagyon-nagyon rosszat tesz a növekedésben lévő ízületeinek. Ha nem fogyasztod le, felnőtt korában esélyes a sántítás és a nyereghát.
dec. 9. 05:32
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tipikus cigó kutya.
dec. 9. 05:33
 10/32 A kérdező kommentje:
8: ahan ertem akkor kicsit futtasam hogy le fogyon vagy még tőbb séta?de még nagyon kojok kutya fél éves sincs
dec. 9. 05:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!