Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyának nincs ízületi...

Ha a kutyának nincs ízületi problémája, csak megelőzésképpen kapja, akkor elég 2 hónapos porcvédő (tabletta) kúrát tartani?

Figyelt kérdés
nov. 24. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyenre gondolsz de én a zöldkagylóport ajánlom és nagyon is érdemes.
nov. 24. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:
C-11 Complexet néztem ki. 60 darabos kiszerelés 2 hónapra elég a kutyámnak (20kg alatti) ezért kérdem, hogy elég egy 2 hónapos kúrát tartani, vagy hosszabb ideig (3-4 hónap) kellene adni neki? Kb 2 éves kutyáról van szó.
nov. 24. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
2 hónapra sem elég mert feltőltési időszakot ír ami 5 hétig napi 2 tabletta.zöldkagyló 0,5g/5kg adag és 2 hónapos kúra abból elég,évtizedek óta használják, nem felkapott "divat bogyó".120 gram elég lenne neki 2 honapra,amit nem beleerőszakolsz hanem szimplán a tápjához hozzákeversz.
nov. 24. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A használati utasítás szerint 3 hónap egy kúra.
nov. 24. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkább 3 hónap.

Mi úgy csinàljuk, hogy első egy évben 8 hetes kortol-3 honapos korig zöldkagyló

3-12 honapos korug folyamatosan glycoflex

12 honapos kortol 8 eves korig: evente 2X3 honapig Arthrocol Rocky Pro-t kapnak, majd váltóban 2X3 honapig lazacolajat.

Igy vannak a kúrák. ;)

nov. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!