2 hónapos kiskutya lehet kint a garázsba?
Nem, ez egy baba, kint sem lehetne, mert nincs immunitása.
Inkább adjátok oda olyannak, akinek nem nyűg.
Az a jó neki, amit leírtak. Ezért nem szabad élő állatot ajándékozni. El se kellett volna fogadnotok. Egyértelmű, hogy nem vagytok rá felkészülve.
Egyébként 2 hónaposan lassan itt az ideje szoktatni a szobatisztasághoz. Van erre szabad kapacitásotok? Nem kis munka...
Ilyen időben kint is születnek kutyák, és többnyire felnőnek. Viszont fűtött helyen tartott állatot nem szabad télen kitenni, túl nagy a hőmérsékletkülönbség, nincs a szervezete alkalmazkodva hozzá, nincs megfelelően vastag bundája stb. Minden állatra igaz, hogy csak akkor lehet télen kint tartani, ha nyártól kint van és fokozatosan szokik hozzá az egyre hűvüsebb időhöz.
Nappal enyhe időben elkezdhetitek szoktatni, de éjjelre mínuszokba ne tegyétek ki. Különösen ha rövidszőrű. Legjobb lenne egy köztes megoldás, 15 fok körüli előszoba vagy világos pince, március-áprilisig.
*szobatisztaság : egyenlőre azt se tudom hogy kezdjek bele.
Kinti idő: elvileg (!!) Előtte is kint volt a kutyus szélvédett helyen. Szigetelt fűtetlen heyen. Csak én sajnáltam kitenni mióta itt van.
Labrador egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!