2 hónapos kiskutya lehet kint a garázsba?
31: Nincsenek is egy szinten.
De ha már egy kutya gondozásában (ami rém egyszerű lenne) elbukik az ember, akkor mit várunk a nagyobb feladattól, a gyerek(ek) nevelésétől?
Nekemvan gyerekem 7 eves, kutyam 13 eves. Tehat majdnem 2x olyan idos a kutya mint a gyerek. Es nemtulzas ha azt mondom egyforman ertekesek a szamunkra.
Fekudtem álmatlanul korhazban a gyerekemmel . Es fekudtem almatlanul a kutya mellett is, mutet utan. Mivel mar oreg rettegtunk, hogy nem eli tul.
Ugyanolyan gondosan fozom a gyerek ebedjet mint ahogy a kutyaet. Foleg h specko dietan van a kutyus.
Ez a kutya nalam van 3 honapos kora ota. Az egesz eletet velem elte le. Az a minimum , hogy megfeleloen gondoskodom rola.
Pont mint ahogy a gyerkemrol. A gyereket en akartam , a kutyat is en akartam. Nem ők kertek az életet velem. Szoval innentol kezdve egyforman ertekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!