Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó ötlet így kutya mellett...

Jó ötlet így kutya mellett dönteni?

Figyelt kérdés

Sztori:

Jövő hónapban külön költözök a családtól panellakásba a párommal. Tudni kell, hogy nem tudok állat nélkül élni, főleg kutya nélkül. Viszont mindketten dolgozunk, párom 8 órázik, én 12 így én ha nappalos vagyok egész nap nem vagyok otthon mondjuk 2 napig, csak párom délután. Szóval tudom, hogy nem marad sok idő kutyára. De ha mondjuk segítséget kérnék egy kutyaszittertől aki bejárna, amikor én nem vagyok otthon, úgy mennyire érné meg?

nov. 24. 10:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A macskat abszolút ajanlom.

Legyen jatéka,feltalalja magat,jatszik,eszik,tisztalkodik ,alszik.

Főként ha lustabb fajta pl.Perzsa,na de a házi is élvezi a kényelmet.

Megfelelő oltasokkal es szoktatassal,hámban setalni lehet a cicákkal.

nov. 24. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

"Jövő hónapban külön költözök a családtól panellakásba a párommal."

Ennyi.

Te és a barátnőd.

Mit gondolsz, veled szeretne élni, vagy hárman - egy kutya lenne a harmadik??

nov. 24. 19:00
 13/18 A kérdező kommentje:
utolsó. én vagyok a barátnő! és nem értem a kérdésed. mindketten szeretnénk állatot, nyilván megbeszéljük ezeket…
nov. 24. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Cicát ajánlok én is. Én kettő kicsi házi cicát fogadtam be, szuperül elvannak egymással is, meg persze amikor otthon vagyok( én azért kicsit többet mint te) akkor játszom velük meg kint is vagyunk.
nov. 25. 08:08
 15/18 Senior Séf ***** válasza:
21%
Plüsskutya való neked.
nov. 25. 18:10
 16/18 harebell ***** válasza:
48%
Azon túl, hogy a kutyát én sem ajánlom, a többiek válaszához hozzátenném, hogy a cicát is nagyon gondold meg ilyen időbeosztással. Sok cica felnőttként is igényli a foglalkozást, játékot a gazdival és nem szívesen van egyedül. Jó menhelyen esetleg tudnak segíteni, ismerik, melyik náluk lévő cicának milyen a személyisége, ez nagyon fontos.
nov. 25. 19:23
 17/18 A kérdező kommentje:
azért van mikor sokat vagyok otthon. a munkahelyemen van b hét ahol csak két napot dolgozom.
nov. 25. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Nehéz..nekem munka miatt ,2 év kiváras utan lett kutyám,most.

Örökbefogadott,idős,keveset mozgó,lemozgatom,a kovi napot atalussza,de kölyökkel ez nem menne..

Ha ilyen vonalon próbalkoztok?

nov. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!