Mikor jött el az a pont hogy kénytelenek voltatok a bontó mellett dönteni? Hogy lehet könnyebben feldolgozni egy ilyet?
tudom sokan azt írják majd hogy csak egy tárgy stb de nekem nagyon a szívemhez nőtt.. 6 éve húzódik ez az egész és úgy érzem minden tekintetben az lenne helyes ha jövőre elköszönnék a kisautómtól. csak olyan rossz belegondolni, mostanában kezd tudatosulni bennem ez az egész. hogy egy év múlva rohadtul nem lesz már itt.
adnátok tanácsokat hogyha oda jutok, mivel tudnám könnyebben elviselni egy ilyen döntésnek a súlyát?
Én is pont ebben a " cipőben járok"...
Viszont minden elmúlik egyszer. Ez van!!!
"csak olyan rossz belegondolni, mostanában kezd tudatosulni bennem ez az egész. hogy egy év múlva rohadtul nem lesz már itt.... Hogy lehet könnyebben feldolgozni egy ilyet?"
Ez egy természetes érzés, a gyász egy fajtája. Van aki érez ilyet egy szeretett tárgy elvesztése esetén, van aki nem.
De léteznek erre megküzdési stratégiák. Keress rá erre: gyász feldolgozása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!