Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor jött el az a pont hogy...

Mikor jött el az a pont hogy kénytelenek voltatok a bontó mellett dönteni? Hogy lehet könnyebben feldolgozni egy ilyet?

Figyelt kérdés

tudom sokan azt írják majd hogy csak egy tárgy stb de nekem nagyon a szívemhez nőtt.. 6 éve húzódik ez az egész és úgy érzem minden tekintetben az lenne helyes ha jövőre elköszönnék a kisautómtól. csak olyan rossz belegondolni, mostanában kezd tudatosulni bennem ez az egész. hogy egy év múlva rohadtul nem lesz már itt.

adnátok tanácsokat hogyha oda jutok, mivel tudnám könnyebben elviselni egy ilyen döntésnek a súlyát?

okt. 7. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Semmi sem segít ezen, mindig nagyon rossz lesz neked utána
Csak az idő fog rajta segíteni
Az segíthet ha gyorsan veszel egy másik kocsit utána, lehetőleg jobbat
Egyéb tapasztalat, leírom:
12 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Van baj...
okt. 7. 12:33
 2/19 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor hallgass. fogalmad sincs az egészről.
okt. 7. 12:34
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Aki élettelen tárgyakhoz vonzódik, érzelmeket táplál azok iránt, ahhoz nem, lehet értelmesen szólni.
okt. 7. 12:35
 4/19 A kérdező kommentje:
nem vonzódom hanem érzelmileg kötődök hozzá. de mint korábban mondtam, hallgass, nem akarok veled kommunikálni.
okt. 7. 12:36
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, én nagyon szerettem a családi autónkat, apám két nap alatt adta el úgy, hogy 1 hónapja nem láttam. Nagyjából 10 perc volt túltenni magam rajta, pedig még simogattam is mosás közben. Értem én, hogy 1-3. válaszolóval nem akarsz kommunikálni, de akkor ne ide írd ki a nyávogást. Tudod, aki tátott szájjal beszalad a f*szerdőbe, az ne lepődjön meg, hogy szopni fog.
okt. 7. 12:41
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ebben a " cipőben járok"...

Viszont minden elmúlik egyszer. Ez van!!!

okt. 7. 12:47
 7/19 A kérdező kommentje:
7 hát igen.. :/ te mikor tervezed bontóba adni? nekem van még 11 hónap műszakim rá, azt elhasználnom aztán sajnos menni fog.
okt. 7. 12:48
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Hidd el kérdező, ez csak egy tárgy. Csajom is kötődött az autójához, egészen addig amíg meg nem vette a következőt, ami ugyanúgy, ha nem méginkább kedves neki,mert minden tekintetben jobb kocsi.
okt. 7. 12:50
 9/19 anonim ***** válasza:
45%
Soha nem adom bontóba! Imadom a kocsim,te se vidd oda
okt. 7. 12:52
 10/19 krwkco ***** válasza:

"csak olyan rossz belegondolni, mostanában kezd tudatosulni bennem ez az egész. hogy egy év múlva rohadtul nem lesz már itt.... Hogy lehet könnyebben feldolgozni egy ilyet?"

Ez egy természetes érzés, a gyász egy fajtája. Van aki érez ilyet egy szeretett tárgy elvesztése esetén, van aki nem.

De léteznek erre megküzdési stratégiák. Keress rá erre: gyász feldolgozása.

okt. 7. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!