Mit lehet tenni egy kutyával aki órákon át vonyít mikor nem vagyunk otthon? A szomszéd jelezte hogy zavarja őt munkájában és egyszerűen tehetetlen vagyok mert egy albérletben élünk és nem akarom hogy feljelentsenek kirakjanak vagy elbukjam a kauciót.
Figyelt kérdés
Márpedig ha a tulaj tudomást szerez erről valamelyik biztosan bekövetkezik. Nap közben egy hangja sincs a kutyának de ahogy elmegyek vonyít de az egyetemre bevinni nem tudom magammal. Van olyan családtag aki befogadná de a párom azt mondja hogyha így döntök szakít velem. Szorongásban élek. Most rendeltünk egy nyakörvet nem tudom hogy fog e segíteni félek hogy nem . És mielőtt bárki leírná igen teljesen igazatok van abban hogy felelőtlen vagyok , felelőtlenség volt elvállalni a kutyát de utólag nem tudok rajta változtatni. Akinek bármilyen megoldása van könyörgöm írjon .nov. 11. 13:14
11/18 anonim válasza:
Mennyi időre hagyod magára? Ugye otthon voltál az első 2-3 hétben, hogy szoktasd az egyedülléthez? És nem csak egyszerűen elkezdted egyedül hagyni? Miért nem hívtál még ki házhoz kutyakiképzőt?
12/18 A kérdező kommentje:
Egyetemisták vagyunk sajnos egyikünknek sincs több százezer forintja napközire kutyakiképzésre. Érdekes hogy a szembeszomszédom nem hallja és azt mondja semmi baja nincs vele de valaki másnak mégis van. Ha minden kötél szakad oda tudjuk adni egy rokonnak akinél van kert és nem lesz egyedül . De persze szeretnénk ezt elkerülni . Mikor öltözünk nem sír . Ma kiültem a lépcsőházba 1 perc múlva vissza 2 perc múlva vissza 4 perc 8 perc 15 perc 45 perc . Egyszer ugatott . Nyüszített de nem olyan nagyon hangosan . Ez minden nap gyakorolva megoldás lehet?
nov. 11. 18:59
13/18 anonim válasza:
Tehát felelőtlenül vállaltad be a kutyát, és most sem akarod felelősen tartani. Minek kellett egyáltalán kutya, ha nincs rá elég pénz, idő stb?
Egyetem mellett is lehet pénzt keresni és lehet kihívni kiképzőt. És egyetem mellett is lehet normálisan nevelni egy kölyökkutyát. És nem, nem az a megoldás, hogy 2-4-8 percenként visszamész. De erre kellene kutyaiskola és kiképző!
14/18 anonim válasza:
Kamerát vegyél, ami hangot is rögzít.
Előszőr győződj meg róla tényleg ugat/ nyuszít egész végig.
Nálunk anno a szomszéd szólt a rulajnak, hogy egész nap ugat a kutyám...hát elbszta mer van kamera és meg se nyikkant.
16/18 anonim válasza:
Erre is jó a napközi. Persze ettől a probléma nem oldódik meg de a szeparcios szorongás megoldásához sok idő kell
17/18 anonim válasza:
Vegyél egy kamerát. Lehet nem ugat a kutya és az van, amit előttem írtak, hogy a szomszéd akar alátok vágni. Minden esetre a kutyák nem hülyék, én már megfigyeltem, hogy nem mindegy hogy megyek el itthonról. Ha kiugrok a boltba és pl. a bejárati ajtón csak az egyik zárat zárom, sima itthoni ruhában lemegyek, mindent úgy hagyom itthon ahogy volt, a kutya meg se nyikkan. Ha rendesen felöltözök, látja hogy készülök, lekapcsolok itthon mindent, bezárom rendesen magam után az ajtót egyből elkezd ugatni, szerintem ennyi idő alatt rájött, hogy előbbi esetben pár percre lesz egyedül, utóbbi esetben meg akár órákra is.
18/18 anonim válasza:
Szerintem is vegyél kamerát, nekünk is volt albérletben kutya, a szomszédnak baja volt velünk, azt hazudta a tulajnak, hogy egész hétvégén ugatott a kutyánk megállás nélkül, csak pont elbaszta, mert otthon se voltunk azon a hétvégén és a kutya velünk volt :D Nagyon szemetek tudnak lenni egyesek, csekkold, hogy igaz-e egyáltalán, amit állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!