Meg tud betegedni a kutyám ha éjszaka melege van a házban és kiengedem a hidegbe?
Alabai, ami nem szereti a hideget? :D A komondorjaim ezt az időt kedvelik a legjobban.
Egyébként az nem tesz neki jót, ha nagy hőingadozásnak van kitéve. Szóval vagy bent, és csak rövid időkre engeded ki, vagy kinti tartás.
Nekem azt mondta az állatorvos az öreg, nagyobb testű, bundás kutyánknál, hogy lehetőség szerint ne csináljak olyat, hogy éjjel bent a melegben, nappal kint a hidegben, mert a nagy hőingás nem jó neki és a meleg miatt a szőre sem lesz annyira sűrű, mint normálisan. Nem tudom, hogy ha csak rövidebb időre engeded ki "lehűlni", akkor az ehhez képest jobb vagy rosszabb.Én arra tippelnék, hogy rosszabb, de a benti kutyákat is kiviszik sétálni... igaz, ők akkor mozognak.
4: Ezen én is meglepődtem, hogy egy KÁJ nem szereti a hideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!