Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van itt bernáthegyije?

Kinek van itt bernáthegyije?

Figyelt kérdés
Szeretnék bernáthegyit venni és szeretnék minnél több infót megtudni róla akinek van és segíteni nekem az megmutatná nekem webkamerán keresztül?
2010. nov. 5. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy szukám volt egy évesen eladtam, nem a kutyával volt a baj, csak nem nekem való kutya volt és így jobb helyet találtunk neki, amúgy én csak jókat hallottam emellett gyönyörű kutya, de minden attól függ mire akarod használni, mik az igényeid és elvárásaid a kutyával szemben, én erre fittyet hányva vettem egyet, hogy egyel több vagy kevesebb kutya már mindegy volt kettő másik, de beigazolódott, hogy meg kellett volna jobban gondolni
2010. nov. 5. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
én családi kutyát szeretnék és azért gondoltam erre :)
2010. nov. 5. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy bernáthegyim, de 2 évesen el kellett altatni, mert epilepsziás volt. Szóval az én tapasztalatom az, hogy mindenképpen tenyésztőtől vegyél és ne az olcsóbbat válaszd, mert sajnos a bernáthegyi elég beteges fajta és hosszútávon jobban megéri, ha alaposan tájékozodsz mielőtt veszel egy kiskutyát. Mi, most már tudom hiba volt, nem tenyésztőtől vettük a kutyánkat, így valószínűleg nem voltak kiszűrve a betegesebb kutyák sem.
2010. nov. 5. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok. Egyébként tündéri kutya, ha csak meglátja az ember máris mosolyogni támad kedve, mert egy egy nagy bamba "macik". Ha családi kutyára vágysz tökéletes választás. Nagyon szeretem őket. Megtennéd, hogy küldesz egy képet róla, hogyha meglesz a kiskutyád?

E-mailcímem: vivien940226@citromail.hu

2010. nov. 5. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!